Acasa Experiențe de călătorie Vizitează fără să stai la coadă Intră la Muzeul Van Gogh fără să stai la coadă și admiră opera celui mai mare pictor olandez

Intră la Muzeul Van Gogh fără să stai la coadă și admiră opera celui mai mare pictor olandez

4561 Reviews

Amsterdam / Olanda

Durată: 1 ore30 minute

Furnizor:

Get Your Guide

De la 22

Scurtă descriere:

Nu există o modalitate mai rapidă de a intra la Muzeul Van Gogh. Aceste bilete noi îți permit să eviți cozile interminabile de la intrare și să mergi direct să vezi sute de picturi, desene și scrisori ale maestrului olandez. Biletul te ajută să îți pregătești intrarea la orice oră îți dorești.

Repere:

  • Obține acces instantaneu la Muzeul Van Gogh, utilizând noul bilet rapid blue lane;
  • Arată biletul, scanează-l și bucură-te, nu e nevoie nici măcar să îl imprimi;
  • Rezervă-ți ora preferată ca să te asiguri că nu trebuie să aștepți deloc;
  • Admiră mai mult de 200 de picturi, 500 de desene și 750 de scrisori ale lui Van Gogh;
  • Descoperă asemănările dintre Van Gogh și Munch într-o nouă expoziție.

La ce să te aștepți:

Fiind una dintre cele mai populare atracții din Amsterdam, Muzeul Van Gogh atrage peste un milion de vizitatori în fiecare an. Cu acest bilet, descoperi peste 200 de picturi, 500 de desene și 750 de scrisori personale ale lui Van Gogh, în ritmul în care îți dorești.

 

Intră într-o mare varietate de expoziții permanente și temporare, explorează aspectele diferite ale artei secolului al XIX-lea și adâncește-te în munca a doi artiști iconici, Munch și Van Gogh.

 

Nu este nevoie să stai la coadă, pentru că ai parte de acces instantaneu la Muzeul Van Gogh datorită biletului blue lane, care este cea mai rapidă modalitate de a intra în muzeu.

 

Rezervându-ți din timp ora de intrare, beneficiezi de acces imediat și treci pe lângă cozile imense formate din oamenii care așteaptă să intre. Cu mai mult timp să te bucuri de muzeu, poți să ajungi imediat să te bucuri de colecțiile expuse.

 

Când sosești, pur și simplu te îndrepți spre linia albastră (blue lane) și prezinți voucher-ul mobil, pentru acces imediat.

Vezi și alte experiențe din Amsterdam

Vizitează fără să stai la coadă

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.