Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Fă un tur pe bicicletă al orașului și descoperă comorile ascunse din Amsterdam

Fă un tur pe bicicletă al orașului și descoperă comorile ascunse din Amsterdam

156 Reviews

Amsterdam / Olanda

Durată: 3 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 34

Scurtă descriere:

Descoperă comorile ascunse din Amsterdam în acest tur pe bicicletă, de trei ore, cu un grup mic, care te duce pe cele mai simpatice străduțe nefrecventate de turiști. Treci de poduri frumoase, aruncă o privire în curți fermecătoare, descoperă biserici ascunse și mergi în locuri pe care doar localnicii le frecventează.

Repere:

  • Pedalează pe străzile lăturalnice din Amsterdam și experimentează orașul ca un localnic;
  • Explorează curți și biserici secrete din Jordaan;
  • Fă o pauză la o cafenea;
  • Pedalează prin oaza verde care este Vondelpark;
  • Ajungi și la Museumplein, locul unde sunt adunate trei muzee și o sală de concerte.

La ce să te aștepți:

Experimentează Amsterdamul ca un localnic alăturându-te unui tur pe bicicletă și pedalând pe străzi ca un nativ. Întâlnește-ți ghidul și ia-ți în primire bicicleta, apoi îndreaptă-te spre câteva dintre comorile orașului.

Începi cu populara zonă Jordaan, mergând prin străzile lăturalnice și peste canale. Ghidul te duce prin curți și biserici deseori ratate de turiști, spunându-ți povești despre originea și istoria fiecărui loc pe care îl vezi.

Sfârșește-ți turul în zona Jordaan la casa Annei Frank și află totul despre unul dintre cei mai eroici localnici ai orașului. După o pauză de relaxare într-o cafenea fermecătoare, pedalează prin Vondelpark, oaza preferată a locuitorilor din Amsterdam. 

Apoi mergi spre Museumplein ca să afli despre cele mai populare atracții ale orașului, Van Gogh Museum, Rijksmuseum și Concertgebouw.

Vezi și alte experiențe din Amsterdam

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.