Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Fă o croazieră prin Amsterdam și bucură-te de o băutură în timp ce admiri orașul, alături de un localnic

Fă o croazieră prin Amsterdam și bucură-te de o băutură în timp ce admiri orașul, alături de un localnic

18 Reviews

Amsterdam / Olanda

Durată: 2 ore

Furnizor:

With Locals

De la 65

Scurtă descriere:

Absoarbe frumusețea arhitecturală a Amsterdamului într-un tur privat. Navighează pe canalele pitorești și prin cartierele istorice, în timp ce sorbi o băutură rece. Turul este perfect pentru grupuri și pentru familii.

Repere:

  • Treci prin cartiere istorice;
  • Admiră arhitectura uimitoare, de pe apă;
  • Află despre cultura impresionantă a capitalei Olandei;
  • Auzi detalii istorice despre oraș;
  • Fă o croazieră prin Red Light District.

La ce să te aștepți:

Ghidul tău este crescut și născut în Amsterdam și știe orașul pe de rost. Așa că e pregătit să îți arate cele mai frumoase locuri și să îți spună povești din interior despre orașul său natal.

Îmbarcă-te pe vas și începe-ți turul cu priveliștea 'Sluyswachtershuis', care astăzi este o cafenea. De acolo coborâți pe Amstel trecând de Skinny Bridge, podul cu o istorie romantică pe care o afli de la ghid.

Treci de berăria Heineken, de casa Annei Frank și de faimosul Red Light District. Privești panoramele superbe și te bucuri de compania prietenilor și familiei. Admiri clădirile din punctul tău de vedere unic, de pe apă.

Treci prin faimoasele districte de pe canale ale Amsterdamului: Herengracht, Keizersgracht, Prinsengracht și Singelgracht, și auzi povești fascinante despre oraș. Ba chiar primești și recomandări despre cum îți poți petrece următoarele zile.

La finalul turului, te bucuri de o băutură de la revedere în casa pe barcă a ghidului. Așa încât te relaxezi – și îți poți anunța ghidul dacă ai anumite preferințe, astfel încât turul să fie personalizat pentru tine.

Vezi și alte experiențe din Amsterdam

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.