Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Vizitează, pe bicicletă, trei mici berării artizanale & degustă preparatele lor alături de un localnic

Vizitează, pe bicicletă, trei mici berării artizanale & degustă preparatele lor alături de un localnic

14 Reviews

Amsterdam / Olanda

Durată: 3 ore

Furnizor:

With Locals

De la 59

Scurtă descriere:

Alătură-te ghidului tău local pentru un tur al berii în Amsterdam. Vizitează trei mici berării și degustă berea delicioasă care se prepară acolo. Asta în timp ce vezi orașul de pe bicicletă.

Repere:

  • Savurează berea de la trei berării locale diferite;
  • Descoperă orașul de pe bicicletă, traversându-l ca un adevărat localnic;
  • Vizitează trei cartiere diferite ale orașului, Noord, Oost și De Wallen;
  • Ascultă recomandări despre viața de noapte din Amsterdam;
  • Fă o excursie cu feribotul, de cinci minute, către partea de nord a orașului;
  • Petrece câteva ore ca un localnic.

La ce să te aștepți:

Gazda ta te conduce la trei mici berării locale din Amsterdam, situate în Noord, Oost și De Wallen. În acest tur afli și istoria berăriilor și, desigur, deguști berile produse de ele, câte una în fiecare loc.

Mai întâi mergi spre nordul orașului, către o berărie fondată de patru prieteni. Astăzi ea produce o mare varietate de beri, și aici poți încerca delicata Mama, cu 5% alcool, sau Tripel, cu iz thailandez, cu 8% alcool.

Cea de-a doua oprire este în Oost, într-o berărie situată în ceea ce obișnuia să fie o baie municipală. Acest loc este o comoară cunoscută doar de localnici. Alege dintre sortimente: Natte Dubbel 6.5% ori Zatte Tripel 8%.

Ultima oprire este la o berărie situată în inima Amsterdamului. Un restaurant și o fermă organică de pui este și locul ce găzduiește berăria, iar gazda te invită să guști Puur Pilsner 5.2%, Rosso Rubby Red Ale 5.6% sau Nero Dark Porter 5.8%.

În acest tur cu bicicleta, vezi și atracțiile principale din Amsterdam. Turul poate fi personalizat astfel încât să corespundă preferințelor tale.

*Turul include și o călătorie spre Noord cu feribotul, de 5 minute.

Vezi și alte experiențe din Amsterdam

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.