Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Învață să gătești sushi ca un japonez, alături de localnici

Învață să gătești sushi ca un japonez, alături de localnici

69 Reviews

Amsterdam / Olanda

Durată: 3 ore

Furnizor:

With Locals

De la 40

Scurtă descriere:

Învață cum să faci sushi-ul perfect. Gazda ta îți arată toate trucurile ca să știi să realizezi acest preparat și îți împărtășește întreaga sa educație culinară.

Repere:

  • Înveți să prepari sushi;
  • Iei cina;
  • Te bucuri de gastronomia asiatică.

La ce să te aștepți:

Acest curs privat este adecvat oricui, nu contează cât de mult timp petreci în mod normal în bucătărie. Gazda ta te învață să prepari sushi pe parcursul a trei ore. Ești gata să începi?

Startul constă în preparate mai simple, pentru ca apoi să treci la cele care te provoacă mai mult. Înveți tehnici și rețete noi. Și, pe deasupra, îți deguști creațiile pe măsură ce gătești.

Cursul îți oferă toate uneltele de care ai nevoie, într-o locație exclusivă, așa încât nu trebuie să te pregătești suplimentar. Ai parte de cel mai bun mediu în care să deprinzi aceste abilități care îți sunt necesare ca să prepari sushi.

Atelierul este completat de o ofertă de bere și vin, de-a lungul experienței, fără costuri suplimentare.

Pentru ca workshop-ul să aibă loc, este nevoie de un minimum de patru participanți.

Vezi și alte experiențe din Amsterdam

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.