Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Vizitați, într-o excursie de o zi din Praga cu bicicleta, cel mai cunoscut castel din Cehia – Castelul Karlstejn

Vizitați, într-o excursie de o zi din Praga cu bicicleta, cel mai cunoscut castel din Cehia – Castelul Karlstejn

Praga / Cehia / Europa

Durată: 8 ore

Furnizor:

Tours By Locals

De la 72

Scurtă descriere:

Dacă deja ați vizitat orașul și doriți să vedeți și alte locuri, o excursie din Praga, cu bicicleta, la Castelul Karlstejn, cel mai vizitat castel din Cehia, este o idee excelentă!

Întregul tur este extrem de accesibil, el desfășurându-se de-a lungul malurilor râurilor Vlatva și Berounka. Traseul are 35 km și durează aproximativ 2 ore. Returul se face cu trenul.

Repere:

  • Excursie de o zi cu bicicleta la castelul Karlstejn, cu un ghid privat;
  • Urmați cursurile râurilor, pe pistele pentru biciclete;
  • Savurați un prânz delicios, într-un restaurant tradițional cehesc;
  • Vizitați magicul castel Karlstejn și Lom Velka Amerika.

La ce să te aștepți:

Sunteți preluați de la hotelul vostru și transferați la punctul de pornire al turului cu bicicleta.

Turul se desfășoară în mare parte pe piste pentru bicicletă, fără trafic în mod virtual. Din moment ce întregul traseu urmează cursurile râurilor, nu prea aveți parte de dealuri. În drumul spre castelul Karlstejn întâlniți câteva mici pub-uri cehești, unde vă puteți opri pentru o bere sau răcoritoare.

Ajungeți la Karlstejn în jurul orei 13:00. Partea turului în care pedalați se încheie la un restaurant tradițional cehesc, unde vă opriți pentru prânz.

După prânz, vizitați magicul castel Karlstejn. Iar apoi puteți vizita Lom Velka Amerika. 

Drumul înapoi spre Praga va fi făcut cu trenul.

 

Vezi și alte experiențe din Praga

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.