Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie cu localnici Fă o excursie de noapte în Red Light District, alături de un localnic

Fă o excursie de noapte în Red Light District, alături de un localnic

21 Reviews

Amsterdam / Olanda

Durată: 1 ore

Furnizor:

With Locals

De la 30

Scurtă descriere:

Vezi Red Light District într-un mod diferit. Zona notorie are multe povești despre care cei mai mulți turiști nu aud niciodată nimic. Gazda ta este aici ca să se asigure că te bucuri de aspectele necunoscute și unice ale cartierului.

Repere:

  • Vizitează un fost bordel cu vitrină;
  • Bucură-te de viața de noapte magică și pe alocuri romantică a Amsterdamului;
  • Plimbă-te prin centrul orașului vechi;
  • Vezi o nouă parte a orașului;
  • Auzi povești locale și anecdote;
  • Vezi arhitectura tipică din Amsterdam.

La ce să te aștepți:

Red Light District este unul dintre cele mai interesante și mai frumoase cartiere din Amsterdam, dar are o reputație proastă. Așa încât gazda ta consideră că e misiunea ei să le arate vizitatorilor părțile cele mai frumoase ale acestei zone. Alătură-te ei în acest tur privat, creat exclusiv pentru tine și prietenii tăi, și vezi părți diferite ale acestui faimos cartier.

Multe clădiri istorice și poduri sunt luminate noaptea, ceea ce creează o atmosferă romantică, magică, de care te îndrăgostești.

Vizitează inima Amsterdamului și vezi cea mai veche clădire din oraș, locul unde Rembrandt s-a căsătorit și multe alte atracții istorice. Acest tur combină în mod ideal istoria cu schimbările contemporane din Red Light District.

Experimentează faimoasa cultură olandeză a toleranței, pentru că această societate multiculturală este una care promovează acceptarea deplină a homosexualității.

Zona este cunoscută pentru bordelurile sale și pentru cafenele, dar datorită unui proiect al consiliului local, multe sunt închise acum. Creativii (ca și gazda ta) pot să închirieze aceste foste bordeluri și să își deschidă afaceri în ele. De-a lungul acestei vizite mergi și la un astfel de loc.

Anunță-ți gazda despre ceea ce ai vrea să descoperi și turul va fi adaptat conform dorințelor tale.

Vezi și alte experiențe din Amsterdam

Experiențe de călătorie cu localnici

Cunoscătorii și pasionații de călătorii știu deja ce avantaje aduce oricărui sejur interacțiunea nestingherită cu localnicii. Iar dacă te alături acestora pentru activități și experiențe de vacanță, când te afli într-un travel mood de evadare sau de explorare, ai ocazia să te conectezi direct la stilul lor de viață.

Cunoaște localnicii, află-le obiceiurile și tradițiile, ascultă-le poveștile și observă-le comportamentul – nimic nu îți îmbogățește mai tare vacanța decât diferența culturală pe care o înțelegi și o respecți, odată ce știi care sunt asemănările și deosebirile dintre felul tău și al lor de a vedea lumea. Doar așa te întorci mai câștigat dintr-o călătorie.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.