Acasa Experiențe de călătorie Adrenalină și aventură Descoperă într-o aventură de o zi canionul Kerenkali, cu toate provocările sale

Descoperă într-o aventură de o zi canionul Kerenkali, cu toate provocările sale

2 Reviews

Bali / Asia

Durată: 24 ore

Furnizor:

Viator

De la 160

Scurtă descriere:

Încearcă coborârile în rapel, săriturile de pe stânci și alunecările pe tobogane naturale cu apă în acest tur antrenant de explorare a canionului Kerenkali (canyoning). Fă o drumeție prin junglă spre canion, abordând senzaționalele obstacole naturale, apoi relaxează-te și fă baie într-un izvor natural cu ape termale. Cu instrucțiuni date de experți și cu toate echipamentele furnizate, acest tur plin de adrenalină este potrivit pentru toate nivelurile de abilitate, inclusiv pentru începători, și include micul dejun, prânzul și transferul de la hotel.

Repere:

  • Alegere ideală pentru familii;
  • Perfect pentru toate vârstele și toate nivelurile de abilitate;
  • Ghid informat, prietenos și profesionist;
  • Tur all-inclusive.

La ce să te aștepți:

Pentru a începe această zi plină de aventură, ești preluat de la hotelul tău din Bali. După o călătorie de aproximativ o oră și jumătate la tabăra de bază, savurezi un prânz ușor și primești un curs de inițiere, care-ți permite să te aventurezi pe cont propriu în timpul excursiei de explorare a canionului.

După o călătorie de 10 minute cu un autovehicul și după 10 minute de plimbare pe jos în jungla din Bali, ajungi la punctul de pornire al traseului din canionul Kerenkali. Petreci aproximativ două ore și jumătate în canion, în care ai parte de nouă rapeluri de la înălțimi de până la 26 de metri, patru sărituri (opțional) de la înălțimi de până la opt metri, două alunecări pe tobogane naturale (opțional) de la înălțimi de până la patru metri și de înot de până la 20 de metri.

Ajungi la punctul final al canionului cu un rapel de 15 metri și te odihnești într-un izvor natural cu ape termale. Pentru a te întoarce, faci o drumeție de alte 10 minute până la autovehiculul care te duce înapoi la tabără.

 

Faci un duș, iei prânzul și primești un certificat special de explorator al canionului (canyoneer), precum și poze (ia cu tine un USB sau un hard extern). Apoi relaxează-te pe timpul transferului înapoi la hotel.

 

Vezi și alte experiențe din Bali

Adrenalină și aventură

Când te afli într-un travel mood de aventură, alege acele experiențe care îți fac inima să bată mai tare, care te provoacă să trăiești la maximum. Unele destinații sunt perfect înzestrate pentru astfel de activități – și chiar sunt populare pentru multitudinea de experiențe pline de adrenalină la care te invită. Dar, în aproape orice loc ai fi, poți să găsești activități care sunt perfect conectate la specificul zonei, dar în același timp îți oferă și o doză serioasă de aventură fără de care nu îți poți imagina vacanța. Avem câteva sugestii numai bune pentru tine, alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine personalității și preferințelor tale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.