Acasa Experiențe de călătorie Activități în natură Descoperă Princeville, Kapaa, Waimea și Wailua într-un tur privat în Kauai

Descoperă Princeville, Kapaa, Waimea și Wailua într-un tur privat în Kauai

6 Reviews

Hawaii

Durată: 6 ore

Furnizor:

Viator

De la 193

Scurtă descriere:

Admiră tot ce-i mai bun din insula Kauai în acest tur privat! Alege să vezi țărmurile de nord și de est sau țărmurile de vest și de sud și explorează orașe ca Princeville, Kapaa, Waimea și Wailua. Ai flexibilitatea de a-ți personaliza itinerariul cu ajutorul ghidului prietenos, care te duce la plaje pitorești, cascade și rezervații naturale.

Repere:

  • Ghid privat, pentru o experiență mult mai personalizată;
  • Experiență adecvată pentru familii;
  • Tur complet comentat;
  • Introducerea perfectă pentru cei care ajung pentru prima dată aici;
  • Tur condus de un ghid local;
  • Toate costurile sunt incluse;
  • Transferul dus-întors de la hotel, inclus;
  • Ghid privat pentru o experiență personalizată.

La ce să te aștepți:

După ce ești preluat de la hotel, explorează insula Kauai cun un microbuz de lux sau cu un SUV, împreună cu ghidul tău privat. Itinerariul exact ține de tine, și poți petrece cât timp vrei la fiecare atracție. La miezul zilei, bucură-te de un prânz gourmet, tip picnic, servit în locația pe care o alegi. Ghidul îți oferă informații și explicații amuzante, și ești adus înapoi la hotel, după ce turul se încheie.

Țărmurile de nord și de est

Descoperă luxuriantele țărmuri de nord și de est. Vizitează câteva plaje cu nisip alb izolate, printre care Kee, Anini și golful Hanalei. Explorează peșterile Maniniholo, Waikanaloa și Waikapalae și oprește-te în zona resortului Princeville.

Zărește Kilauea Point National Wildlife Refuge (Refugiul național al animalelor sălbatice din Kilauea), unde intri în farul istoric Kilauea. Admiră priveliștile Gigantului Adormit (muntele Nounou), o creastă montană care se află la vest de Wailua și Kapaa, în rezervația forestieră Nounou.

De asemenea, poți să explorezi Wailua River State Park (Parcul statal al râului Wailua), să te oprești la Hauola Place of Refuge (Refugiul Wailua) din parcul Lydgate, și să admiri peisajul uluitor al cascadelor Wailua și Opaeka’a.

Țărmurile de sud și de vest

Descoperă istoricele țărmuri de sud și de vest într-o excursie spre canionul Waimea și spre plajele din Poipu. Vizitează vechiul oraș Koloa, o zonă fermecătoare, cu o plantație istorică.

Admiră priveliștile uimitoare ale văii Hanapepe, formate din dealuri verzi, ferme uitate de timp și vegetație luxuriantă. Acestă zonă exotică, neatinsă, a fost folosită în filmul Jurassic Park al lui Steven Spielberg.

Aventurează-te în Fort Elizabeth State Park (Parcul Statal Fortul Elizabeta) și vezi bine-cunoscutul monument al căpitanului Cook. Fă un tur al muzeului Kokee, pentru o privire asupra istoriei locale, descoperă vastul domeniul al Kauai Coffee Company și vizitează Menehune Fish Pond, un eleșteu istoric, plin de ledende misterioase.

Vezi și alte experiențe din Hawaii

Activități în natură

Unele destinații te cheamă să te cufunzi în natură, pentru că atuul lor principal este poziționarea geografică privilegiată în mijlocul unor locuri înzestrate natural cu frumuseți uluitoare. Dacă te atrag priveliștile unice și acele activități prin care descoperi locuri unice, atunci când călătorești spre locuri renumite pentru asta, și te afli în travel mood activ sau de evadare, alege activități în natură.

Respiră atmosfera locului, alegând experiențele care te aduc mai aproape de ocean sau de crestele munților, care te poartă dincolo de cărările prea umblate, astfel încât să cunoști cât mai autentic și să îți trăiești la maximum vacanța. Nimic nu se compară cu evadarea în natură, iar aceste experiențe ți-o demonstrează din plin.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.