Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Degustă scena culinară autentică din Playa del Carmen într-un tur special

Degustă scena culinară autentică din Playa del Carmen într-un tur special

35 Reviews

Playa Del Carmen / Mexic

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

De la 48

Scurtă descriere:

Treci dincolo de restaurantele turistice în acest tur culinar de trei ore în Playa del Carmen, pe măsură ce descoperi cafenelele orașului deținute de localnici și stăzile cu standuri de mâncare. Vino înfometat pentru a te bucura de degustări și de băuturi la cinci locații, și lasă-te introdus în scena culinară din Playa del Carmen.

Repere:

  • Tur culinar, la pas, de trei ore, în Playa del Carmen;
  • Explorează mâncarea din peninsula Yucatan cu un localnic;
  • Vizitează restaurantele deținute de familii;
  • Încearcă cea mai bună mâncare stradală;
  • Primește informații prețioase de la un localnic.

La ce să te aștepți:

Vino pe cont propriu la o locație centrală din Playa del Carmen, de unde îți începi turul și unde faci cunoștință cu ghidul tău pasionat de mâncare. Află povești despre istoria și cultura orașului Playa del Carmen pe măsură ce mergi spre prima oprire, parte dintr-un itinerariu atent ales, care evidențiază mâncarea caracteristică orașului.

De la panuchos la cochinita pibil, mâncarea din Yucatán a ajuns, în ultimii ani, pe scena internațională, și urmează să încerci preparate culinare și băuturi care evidențiază aromele locale. Deguști o varietate de sosuri – bucătarii localnici adaugă preparatelor lor sosuri cu arome ușoare, răcoritoare, dar și iuțeala sosului salsa făcut cu habaneros (varietate de ardei iute) – și descoperă pe care îl preferi.

Pe parcursul turului îți faci o imagine de ansamblu asupra gastronomiei locale, așa că asta este modalitatea ideală de a începe o excursie, cu sfaturi despre cele mai bune restaurante, baruri și piețe pe care să le vizitezi în timpul sejurului tău. La finalul turului tău culinar, ajungi înapoi în zona centrală din Playa del Carmen.

Vezi și alte experiențe din Playa Del Carmen

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.