Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Fă o croazieră în Marea Caraibilor la bordul unui catamaran, fă snorkeling și ia lecții de salsa

Fă o croazieră în Marea Caraibilor la bordul unui catamaran, fă snorkeling și ia lecții de salsa

211 Reviews

Cancun / Mexic

Durată: 7 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 52

Scurtă descriere:

Mergi într-o croazieră în Marea Caraibilor cu acest catamaran cu trei punți pentru o zi întreagă de vizitare, snorkeling, shopping și dansuri salsa. Profită de barul deschis și bucură-te de un ospăț cu fajita mexicană, la bord. Explorează plaja și orașul de pe insula Mujeres, fă snorkeling în apele calde ale recifului El Meco sau ia lecții de dansuri salsa în această croazieră distractivă din Cancun.

Repere:

  • Croazieră de o zi cu catamaranul, din Cancun;
  • Fă snorkeling în apele calde ale recifului El Meco;
  • Ai la dispoziție un bar deschis, cu bere, tării și băuturi răcoritoare;
  • Mic dejun continental, cu produse de patiserie și cafea, inclus;
  • Prânz cu fajita proaspăt preparată, inclus.

La ce să te aștepți:

Pornește în croaziera ta cu catamaranul dimineața și bucură-te de un mic dejun cu produse de patiserie, cafea, fructe proaspete și răcoritoare, în timp ce ambarcațiunea pornește spre El Meco. Admiră apele de turcoaz ale Mării Caraibilor și simte soarele și vântul în timpul acestei aventuri de o zi.

Fă prima dintre cele trei opriri ale zilei la reciful El Meco. Plonjează în apele cristaline în echipamentul de snorkeling furnizat și înoată în mijlocul vieții marine și a coralilor vibranți din apropiere de Cancun. Alege să rămâi pe catamaran și să participi la o lecție de salsa sau să te relaxezi pe punte și să te bucuri de atmosferă.

Alunecă în apele mării pe toboganul înalt de două etaje sau profită de platforma de scufundări a ambarcațiunii, înainte de a lua prânzul. Bucură-te de un bufet proaspăt de fajita, ce include carne de vită, pui, orez și salată, precum și chipsuri și guacamole.

Oprește-te la insula Mujeres, ultimul port de escală al acestei croaziere din Cancun. Debarcă și hoinărește pe străzile acestui mic oraș de pe insulă, oprindu-te la magazine și cafenele, pe drum. Închiriază un cart de golf pentru a explora întreaga insulă și atracțiile sale, inclusiv punctele de observare și priveliștile panoramice ale mării.

Urcă-te la bordul ambarcațiunii și îndreaptă-te înapoi spre portul din Cancun. Comandă bere, cocktailuri sau băuturi răcoritoare la barul deschis și bucură-te de divertisment live.

Vezi și alte experiențe din Cancun

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.