Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Fă o croazieră de o oră pe canalele (listate UNESCO) orașului și vezi cele mai interesante atracții

Fă o croazieră de o oră pe canalele (listate UNESCO) orașului și vezi cele mai interesante atracții

302 Reviews

Amsterdam / Olanda

Durată: 1 ore

Furnizor:

Viator

De la 16

Scurtă descriere:

Din interiorul plăcut al unei bărci de lux, te bucuri de cele mai inedite atracții ale orașului parcurgând canalele sale listate în patrimoniul UNESCO, de-a lungul unei croaziere de o oră. Asculți comentarii despre locurile pe care le vezi, ce includ casa Annei Frank, Golden Bend, Reguliersgracht și Skinny Bridge. Plecarea se face în mai multe perioade ale zilei, astfel încât acest tur pitoresc pe apă poate fi încadrat fără probleme în programul tău de vizitare.

 

Repere:

  • O croazieră de o oră prin Amsterdam, pe canale;
  • Treci pe canalele istorice într-o barcă superbă;
  • Vezi atracții celebre ale orașului, precum casa Annei Frank, Skinny Bridge, Golden Bend și vechiul port;
  • Te bucuri de vederile orașului de pe apă, din cea mai bună perspectivă;
  • Afli lucruri interesante despre ceea ce vezi, din comentariile înregistrate, disponibile în mai multe limbi.

La ce să te aștepți:

Îmbarcă-te într-un vas acoperit cu sticlă lângă Amsterdam Central Station și ține-ți camera la îndemână, gata să surprinzi frumoasa arhitectură a orașului și atracțiile care se înșiră de-a lungul canalelor sale listate în patrimoniul UNESCO.

 

Ascultă comentariile înregistrate despre priveliști, despre cultura și despre istoria orașului Amsterdam. Treci de monumente celebre, precum Golden Bend, Casa Anne Frank, Skinny Bridge, cele șapte poduri de pe Reguliersgracht și Amstel-ul. Zona vechiului port și casele cu arhitectură specifică ce se înșiră pe malurile canalelor adaugă farmec plimbării pe ape. După o oră, te întorci la docul de la care ai plecat cu idei noi despre ce porțiuni din capitala olandeză ai vrea să explorezi mai departe, pe cont propriu. 

 

Vezi și alte experiențe din Amsterdam

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.