Acasa Experiențe de călătorie Adrenalină și aventură Zboară peste junglă într-o experiență senzațională pe tiroliene, pornind din Cancun

Zboară peste junglă într-o experiență senzațională pe tiroliene, pornind din Cancun

103 Reviews

Cancun / Mexic

Durată: 5 ore

Furnizor:

Viator

De la 81

Scurtă descriere:

Satisface-ți pofta de aventură în timpul acestei experiențe senzaționale de cinci ore, în care aluneci pe tiroliană, cu plecare din Cancun. Zboară peste bolta luxuriantă a copacilor din jungla mexicană într-un tur plin de adrenalină, pe cel mai larg circuit de tiroliene din America de Nord; alunecă pe cabluri foarte subțiri, ce se întind peste trei kilometri, și absoarbe priveliștile panoramice ale junglei tropicale de sub tine. Apreciată ca „una dintre 35 cele mai tari aventuri din lume“ de către Time și de către revista Leisure, acestă aventură pe tiroliană cu siguranță îți face pulsul să crească. Bucură-te de confortul transportului dus-întors de la hotelul tău, în acest tur senzațional.

Repere:

  • Tur extrem în bolta copacilor din jungla de pe Riviera mayașă:
  • Cel mai lung traseu de tiroliană din America de Nord;
  • Călătorește la bordul unui camion militar și explorează o grotă ascunsă;
  • Transferul dus-întors de la hotel și o gustare ușoară, incluse.

La ce să te aștepți:

Pleci de la hotelul tău din Cancun cu un microbuz dotat cu aer condiționat și te aventurezi adânc în vegetația densă a junglei, pentru a-ți începe experiența senzațională de alunecare pe tiroliană. Fă cunoștință cu ghidul profesionist și ascultă instructajul de siguranță înainte de a-ți pune casca de protecție și hamul de siguranță.

Simte-ți inima cum începe să bată tare pe măsură ce urci la prima platformă și începe-ți alunecarea pe traseul de tiroliene vertiginos și de mare viteză, lung de trei kilometri. Zboară prin junglă și privește bolta verde a copacilor tropicali, în timp ce savurezi una dintre cele mai palpitante experiențe din America de Nord.

Întoarce-te la sol și urcă într-un camion militar pentru a călători prin vechea insulă mayașă, în căutarea unei grote secrete. Admiră priveliștile copleșitoare ale peisajului înconjurător, înainte de a ajunge la cenota subterană; coboară pe o altă tiroliană și plonjează în apele de turcoaz de sub tine.

Răcorit, bucură-te de o degustare ușoară înainte de întoarcerea în Cancun, cu vehiculul tău cu aer condiționat.

Vezi și alte experiențe din Cancun

Adrenalină și aventură

Când te afli într-un travel mood de aventură, alege acele experiențe care îți fac inima să bată mai tare, care te provoacă să trăiești la maximum. Unele destinații sunt perfect înzestrate pentru astfel de activități – și chiar sunt populare pentru multitudinea de experiențe pline de adrenalină la care te invită. Dar, în aproape orice loc ai fi, poți să găsești activități care sunt perfect conectate la specificul zonei, dar în același timp îți oferă și o doză serioasă de aventură fără de care nu îți poți imagina vacanța. Avem câteva sugestii numai bune pentru tine, alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine personalității și preferințelor tale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.