Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie cu localnici Mergi în căutarea celor mai frumoase locații din insulă, într-un tur privat de fotografie, cu un localnic

Mergi în căutarea celor mai frumoase locații din insulă, într-un tur privat de fotografie, cu un localnic

52 Reviews

Bali

Durată: 14 ore

Furnizor:

With Locals

De la 65

Scurtă descriere:

Capturează timpul petrecut în Bali într-un tur privat de fotografie. Această experiență de o zi cu ghidul tău local te poartă la cele mai bune locuri de pe insulă, pentru a fi sigur că vezi tot ce e mai frumos și mai bun în Bali. De asemenea, ai ocazia să încerci și câteva preparate locale din mâncarea stradală.

Repere:

  • Capturează cea mai frumoasă priveliște cu răsăritul, de pe plaja Sanur;
  • Oportunitate de a face fotografii incredibile, sub îndrumarea unui expert;
  • Peisaje montane impresionante și o cultură unică;
  • Cărări ideale pentru fotografiile de peisaj;
  • Surprinde priveliștea incredibilă a apusului, la templul Tanah Lot.

La ce să te aștepți:

Capturează frumusețea peisajului din Bali în acest tur privat de fotografie la cele mai spectaculoase locuri de pe insulă. Conceput pentru oricine iubește fotografia, profesionist sau nu, acest tur își propune să ofere oportunități excelente de a face fotografii, pe măsură ce explorezi decorul superb. Indiferent dacă ești începător sau fotograf profesionist, ești captivat de frumusețea locurilor pe care le vizitezi.

Ești preluat dimineața devreme de la hotelul tău, după care mergi spre plaja Sanur, pentru a imortaliza răsăritul auriu. În Sanur poți captura răsăritul, linia munților din centrul insulei Bali și un grup de bărci de pescari, de-a lungul plajei.

După ce ai terminat în Sanur, iei micul dejun în vecinătate și apoi continui excursia spre regiunea centrală din Bali, pentru a surprinde frumusețea lacului Beratan și a teraselor de orez din Jatiluwih. Lacul Beratan oferă o priveliște magnifică, cu munți verzi și cer albastru.

Apoi ești condus la un restaurant din apropiere, pentru a savura un prânz tip bufet. De aici, mergi spre terasele de orez din Jatiluwih, un sit din regiunea centrală din Bali inclus în patrimoniul UNESCO. Jatiluwih este popular datorită frumoaselor sale terase cu plantații de orez, precum și datorită modului tradițional de irigații, numit subak.

Seara, aventura continuă spre templul Tanah Lot, unul dintre cele mai bune locuri pentru a fotografia apusul auriu. Tot acolo sunt și alte locuri atractive pentru a face fotografii, în afară de templul principal. Înainte de a te îndrepta spre hotel, ești condus la o piață locală de noapte, pentru cină.

Vezi și alte experiențe din Bali

Experiențe de călătorie cu localnici

Cunoscătorii și pasionații de călătorii știu deja ce avantaje aduce oricărui sejur interacțiunea nestingherită cu localnicii. Iar dacă te alături acestora pentru activități și experiențe de vacanță, când te afli într-un travel mood de evadare sau de explorare, ai ocazia să te conectezi direct la stilul lor de viață.

Cunoaște localnicii, află-le obiceiurile și tradițiile, ascultă-le poveștile și observă-le comportamentul – nimic nu îți îmbogățește mai tare vacanța decât diferența culturală pe care o înțelegi și o respecți, odată ce știi care sunt asemănările și deosebirile dintre felul tău și al lor de a vedea lumea. Doar așa te întorci mai câștigat dintr-o călătorie.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.