Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Descoperă aspectele diferite ale culturii din Bali, arhitectura și modul de viață local într-un tur privat

Descoperă aspectele diferite ale culturii din Bali, arhitectura și modul de viață local într-un tur privat

52 Reviews

Bali / Asia

Durată: 9 ore

Furnizor:

With Locals

De la 35

Scurtă descriere:

Acest tur privat îți dezvăluie o mulțime de aspecte diferite ale culturii balineze, de la poveștile tradiționale, dansurile, fauna sălbatică locală și ariile de conservare, până la templele antice și câmpurile de orez. De asemenea, ai ocazia de a gusta cea mai scumpă cafea din lume.

Repere:

  • Vizitează reședința familiei regale din Ubud;
  • Plimbare scurtă pe terasa de orez Tegalalang;
  • Degustă cafeaua exclusivistă luwak;
  • Vizitează pădurea maimuțelor (Sanctuary Monkey Forest);
  • Achiziționează bijuterii artistice.

La ce să te aștepți:

Acest tur de o zi îți dezvăluie toate lucrurile importante din cultura balineză, arhitectura interesantă și modul de viață local.

 

Bucură-te de dansul barong, ce evocă povestea unei mari bătălii între bine și rău. Barong-ul ia multe forme, cea mai populară fiind leul chinezesc în stil baroc, cu ochi mari și fălci pocnitoare. Cea mai interesantă parte este la sfârșit, pe care cu siguranță nu vrei să o ratezi.

 

De asemenea, vizitezi satele de artizani Celuk, Batuan și Mas. În fiecare sat ai ocazia să vezi cum își confecționează localnicii obiectele de artizanat și produsele care sunt exportate internațional.

 

Apoi vizitezi templul Batuan, ce datează din secolul al X-lea. Ai șansa să vezi povestea despre Ramayana și Mahabharata, ilustrată pe pereții templului. Mai departe, ajungi la rezervația maimuțelor, unde se află peste 500 de maimuțe sacre și prietenoase. Localnicii cred că ele au rolul de a păzi templul Pura Dalem, ce se află în interiorul pădurii.

 

După prima jumătate a turului, te oprești pentru prânz în Ubud, după care vizitezi terasele de orez din Tegalalang, cu priveliștile lor magnifice. Fermierilor le-a luat sute de ani pentru a construi această plantație de orez uimitoare. Vegetația tropicală ce se întinde de-a lungul râului aduce o briză de aer proaspăt și reprezintă evadarea perfectă din viața agitată a orașului.

 

Îți închei turul la o plantație de cafea și de condimente. Aici poți savura cea mai scumpă cafea din lume. Plantația de cafea Bali Pulina nu este doar o plantație, ci și un loc în care se fabrică și se vinde cafeaua, precum și o oază superbă oferită de natură. Un loc în care esti martor la modul în care fermierii produc extraordinara cafea luwak.

 

Dacă aceste lucruri nu sunt suficiente pentru tine și vrei să explorezi mai multe aspecte ale culturii balineze, contactează-ți ghidul pentru o ofertă personalizată.

Vezi și alte experiențe din Bali

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.