Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Explorează plajele de top și barurile din Bali într-un tur cu un van VW vintage și distrează-te pe cinste!

Explorează plajele de top și barurile din Bali într-un tur cu un van VW vintage și distrează-te pe cinste!

16 Reviews

Bali / Asia

Durată: 9 ore

Furnizor:

Viator

De la 53

Scurtă descriere:

Vizitarea unora dintre plajele de top și barurile de plajă din Bali este o experiență unică și memorabilă de care poți să ai parte în acest tur cu un van VW Kombi vintage. Cu un ghid, călătorești de-a lungul coastei de sud din Bali și te bucuri de facilitățile moderne de pe litoral, cum ar fi Ku De Ta, de unde poți cumpăra cocktail-uri și mâncare, pe care să le savurezi în timp ce admiri priveliștile Oceanului Indian. În plus, oprește-te la un templu din secoul al XVII-lea și vezi apusul în golful Jimbaran.

Repere:

  • Tur la plajele și barurile de plajă din Bali, cu un Kombi clasic;
  • Călătorește de-a lungul coastei de sud-vest din Bali cu un van VW din anul 1980, modificat, ce dispune de Wi-Fi și minibar;
  • Bucură-te de unele dintre cele mai bune plaje și cluburi de plajă din Bali, cu un ghid informat;
  • Bea cocktail-uri făcute de barmani de top la resorturile și barurile de lux de pe litoral (mâncarea și băutura sunt pe propria cheltuială);
  • Profită de oportunitatea de a face poze frumoase cu stâncile dramatice din Oceanul Indian și vezi apusul în golful Jimbaran;
  • Vizitează templul Pura Batu Ngaus, construit pe o stâncă în mare;
  • Tur în grup mic, limitat la cinci persoane, ce asigură o experiență personalizată.

La ce să te aștepți:

Urcă la bordul unui VW Kombi din anul 1980, un van clasic de surferi (cu upgrade-uri moderne, cum ar fi Wi-Fi) ce oferă o modalitate fantastică de a te bucura de plajele din Bali pentru o zi. Îți începi turul la prima oprire, clubul de pe plaja retrasă Batu Belig.

Comandă un cocktail, cum ar fi Delinger (vodcă, căpșuni și sorbet de ghimbir) sau o altă băutură tropicală, recomandată de ghid, și, dacă ți-e foame, poți comanda mâncare din meniul franțuzesc-balinez. După ceva timp petrecut aici, îndreaptă-te spre următoarea locație, trecând prin satele de pe litoral și oprindu-te pe drum la Pura Batu Ngaus, un templu al fertilității ce datează din secoulul al XVII-lea, unde ofrandele sunt lăsate într-o gaură ce este legată cu o peșteră subacvatică.

Călătorește prin plantațiile de orez și admiră priveliștile cu Uluwatu de la distanță, pe măsură ce te apropii de următoarea oprire, un hotel art-boutique, al cărui bar și restaurant oferă priveliști cu oceanul. Relaxează-te și bucură-te de o varietate de sangria, din care poți alege, și comandă tapas, dacă simți nevoia să mănânci. Apoi continuă-ți turul spre sud, spre golful Jimbaran, unde vizitezi un club de plajă pentru a urmări apusul, poate alături de o margarita cu vanilie, de un cocktail gimlet sau de un martini cu gheață.

Ultima oprire este un loc la modă, popularul Ku De Ta, un bar pe malul apei, lounge și restaurant, cu atmosferă luxoasă, de resort, în districtul Seminyak. Turul tău se încheie aici – la unul dintre cluburile de plajă de top din sud-estul Asiei – așă că bucură-te de un cocktail, pentru a te pregăti pentru restul serii pe care o petreci în Bali pe cont propriu.

Notă: toate băuturile și mâncarea, inclusiv cele din minibarul vanului, sunt pe propria cheltuială.

Vezi și alte experiențe din Bali

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.