Acasa Experiențe de călătorie Adrenalină și aventură Simte adrenalina la maximum într-o experiență de escaladare a 2 canioane într-o zi: Kalimudah și Kalikecil

Simte adrenalina la maximum într-o experiență de escaladare a 2 canioane într-o zi: Kalimudah și Kalikecil

5 Reviews

Bali

Durată: 24 ore

Furnizor:

Viator

De la 139

Scurtă descriere:

Lasă valurile de adrenalină să te cuprindă în această aventură senzațională de explorare a canionului (canyoning), vizitând canioanele Kalimudah și Kalikecil. După ce primești instrucțiunile de bază și îți fixezi echipamentul de siguranță, petrece în jur de trei ore și jumătate abordând rapeluri înfricoșătoare, sărituri îndrăznețe de pe stânci și tobogane naturale cu apă. Acest tur plin de acțiune este potrivit pentru toate nivelurile de abilitate, inclusiv pentru începători, și include micul dejun, prânzul și transferul de la hotel.

Repere:

  • Alegere ideală pentru familii;
  • Perfect pentru toate vârstele și toate nivelurile de abilitate;
  • Ghid informat, prietenos și profesionist;
  • Tur all-inclusive;
  • Micul dejun, inclus;
  • Prânzul, inclus.

La ce să te aștepți:

Ești preluat de la hotelul tău din Bali, pentru a începe această zi plină de adrenalină. După o călătorie de aproximativ o oră și jumătate de la hotel la tabăra de bază, savurezi un prânz ușor și primești un curs de inițiere, care-ți permite să te aventurezi independent în timpul excursiei de explorare a canionului.

După o călătorie de 10 minute cu un autovehicul și după încă 10 minute de plimbare pe jos în jungla din Bali, ajungi la puntul de pornire al traseului din canionul Kalimudah. Petreci aici aproximativ trei ore și jumătate, în care ai parte de zece rapeluri de la înălțimi de până la 15 de metri, șase sărituri (opțional) de la înălțimi de până la opt metri, patru alunecări pe tobogane naturale (opțional) de la înălțimi de până la șase metri sau de înot de până la 20 de metri.

Faci o drumeție de alte 10 minute până la autovehiculul care te duce înapoi la tabără.

 

După aceea, faci un duș, iei prânzul și primești un certificat special de explorator al canionului (canyoneer), sau un card ICOpro. Apoi relaxează-te pe timpul transferului înapoi la hotel.

 

Ia cu tine un USB sau un hard extern cu pozele care vrei să fie folosite pentru cardul ICOpro.

Vezi și alte experiențe din Bali

Adrenalină și aventură

Când te afli într-un travel mood de aventură, alege acele experiențe care îți fac inima să bată mai tare, care te provoacă să trăiești la maximum. Unele destinații sunt perfect înzestrate pentru astfel de activități – și chiar sunt populare pentru multitudinea de experiențe pline de adrenalină la care te invită. Dar, în aproape orice loc ai fi, poți să găsești activități care sunt perfect conectate la specificul zonei, dar în același timp îți oferă și o doză serioasă de aventură fără de care nu îți poți imagina vacanța. Avem câteva sugestii numai bune pentru tine, alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine personalității și preferințelor tale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.