Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Descoperă districtul Denpasar într-un tur de o zi, cu un ghid privat

Descoperă districtul Denpasar într-un tur de o zi, cu un ghid privat

25 Reviews

Bali

Durată: 9 ore

Furnizor:

With Locals

De la 18

Scurtă descriere:

Descoperă districtul Denpasar într-un tur privat, cu un localnic. Vezi totul, de la vulcanul Kintamani și pădurea maimuțelor, până la câteva dintre atracțiile locale ale naturii.

Repere:

  • Dansul Barong & Kris din satul Batubulan;
  • Satul Tohpati (țesăturile batik);
  • Bijuteriile din argint din Celuk;
  • Templul peșterii elefantului din Bedulu;
  • Fermă de cafea în Sidemen;
  • Vulcanul Kintamani;
  • Terasele de orez din Tegalalang;
  • Pădurea maimuțelor din Ubud.

La ce să te aștepți:

Îți dorești o vizită privată în districul Denpasar pentru a-l experimenta din plin? Te așteaptă un ghid care te conduce cu plăcere.

 

Tur la vulcanul Kintamani: prima oprire este la Suwung, unde experimentezi spectacolul balinez al dansului Barong & Kris. Apoi călătoria continuă spre Tohpati, unde vizitezi un centru de țesut de mână în stil batik, după care te îndrepți spre Celuk, pentru a vedea obiectele făcute din aur și argint, înainte de a vizita casa unui pictor batuan din Mas și a vedea sculpturi superbe în lemn.

 

Mai departe, pornești spre Ubud, pentru a intra în contact cu locuitorii pădurii maimuțelor.

 

Apoi mergi spre Kintamani, pentru a te bucura de priveliștile cu vulcanul Batur și cu lacul Batur, în timp ce servești prânzul la un restaurant local. În ultima parte a turului te așteaptă frumusețea uimitoare a teraselor de orez din Tegalalang, iar apoi te oprești la Bali Natural Spice, pentru a vedea plantații de cafea diferite, inclusiv pe cea unde se obține faimoasa cafea luwak. La final, vizitezi Tirta Empul (Templul izvorului de apă sfânt) și Goa Gajah (Peștera Elefantului).

 

Vezi și alte experiențe din Bali

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.