Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Fii martor la obiceiurile funerare tradiționale din cultura populației satului Trunyan, într-un tur cu un localnic

Fii martor la obiceiurile funerare tradiționale din cultura populației satului Trunyan, într-un tur cu un localnic

52 Reviews

Bali / Asia

Durată: 10 ore

Furnizor:

With Locals

De la 65

Scurtă descriere:

Dacă ești în căutarea a ceva diferit de făcut în timp ce vizitezi Indonezia, acest tur privat spre un sat tradițional este acel lucru! Aici ești martor la obiceiurile funerare, vechi și unice, ale populației satului Trunyan, și afli despre cultura locală.

Repere:

  • Obiceiurile funerare magice ale populației din satul Trunyan;
  • Plimbare cu barca pe frumosul și liniștitul lac Batur;
  • Bucură-te de priveliștile magnifice ale craterului antic Batur;
  • Bucură-te de cea mai scumpă cafea din lume, luwak;
  • Întâlnește populația unui trib indigen balinez.

La ce să te aștepți:

Acest tur privat spre un sat tradițional îți oferă o imagine nouă despre cultura și tradițiile locale. Aici, în satul Trunyan, oamenii sunt bucuroși să-și protejeze tradițiile și cultura. Una dintre cele mai interesante părți ale culturii lor este ritualul de înmormântare.  

Ce face populația din Trunyan atât de specială? Este vorba despre corpurile neînsuflețite! Oamenii din Trunyan practică o veche metodă funerară, magică. Își protejează tradiția care nu s-a schimbat de secole, de când înaintașii lor au decis să nu-și îngroape morții.

Aici are loc ceva cu totul diferit față de ce se întâmplă în alte sate din Bali, unde, atunci când moare cineva, este îngropat în cimitir sau incinerat. Populația din Trunyan întind corpurile morților pe pământ și le acoperă doar cu bambus țesut. Ca rezultat, poți vedea corpurile decompuse în mod natural. În mod magic, copacul imens numit taru menyan absoarbe mirosul.

Aceasta este o experiență cu adevărat unică în viață. Dacă ai întrebări, îți poți contacta ghidul.

Vezi și alte experiențe din Bali

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.