Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Participă la un tur „safari food“ în care te oprești în 4 locații, cu un setting special, pentru degustări

Participă la un tur „safari food“ în care te oprești în 4 locații, cu un setting special, pentru degustări

10 Reviews

Bali / Asia

Durată: 6 ore

Furnizor:

Viator

De la 95

Scurtă descriere:

Surprinde-ți simțurile cu o experiență culinară rafinată din gastronomia balineză. Bucură-te de o selecție de preparate culinare excepționale la restaurante locale, în timpul acestui tur progresiv de luat masa, în regiunile din Seminyak. Vezi apusul și, pe măsură ce se lasă seara, savurează 12 degustări în patru locații remarcabile. Acest tur în grup mic este limitat la 10 persoane, pentru o experiență personalizată, alături de ghidul tău culinar.

Repere:

  • Aventură culinară misterioasă în Seminyak;
  • Bucură-te de 12 preparate culinare delicioase, la patru restaurante extraordinare;
  • Experiență culinară epică;
  • Transferul dus-întors de la hotel, inclus;
  • Experiență intimă, ce asigură atenție personalizată.

La ce să te aștepți:

Bali Food Safari este o experiență culinară progresivă, ce își poartă oaspeții într-o călătorie unică, la unele dintre cele mai respectabile și remarcabile restaurante din Bali.

 

Oferind tururi culinare rafinate, Bali Food Safari își invită oaspeții la o aventură privată ghidată, luând masa la mai multe restaurante într-o singură seară. O experiență dégustation ca nici o alta, ce pune accentul pe peisajul culinar din Bali, cu evidențierea unora dintre cele mai apreciate localuri de pe această insulă a paradisului.

 

Bucură-te de decorul natural al unora dintre cele mai respectabile restaurante din aglomerata regiune Seminyak. Fiecare local și meniu este selectat cu atenție de echipa locală din Bali și se remarcă nu doar prin mâncare, ci prin atmosfera specială pe care o creează la cină. Călătoria începe cu preluarea oaspeților de la hotelurile lor cu un charter privat, cu aer condiționat, și continuă cu transportul la fiecare locație, pentru a se bucura de priveliști și de mesele pregătite pentru ei.

 

Această experiență este cu adevărat șansa ta de a descoperi peisajul culinar din Bali, fiind condus la unele dintre cele mai remarcabile restaurante ale insulei. Ai ocazia de a degusta între nouă și douăsprezece preparate culinare la trei sau patru restaurante de-a lungul turului, în funcție de pachetul selectat. Gastronomia poate varia de la tapasurile spaniole la bogăția culinară italiană, de la Warungs-urile locale la preparatele din bucătăria asiatică și mediteraneeană contemporană, cu cele mai proaspete fructe de mare și multe altele.

 

Experimentează o seară de decadență, mese rafinate, mister și aventură, pe măsură ce ești condus spre locurile cu cea mai bună reputație din Bali și spre alte stabilimente unice, pentru a-ți uimi și angaja simțurile în această descoperire culinară.

 

Ce este inclus în tur: 12 preparate culinare rafinate, la patru restaurante. Capacitatea turului: de la 2 la 10 persoane; disponibil pentru grupuri mai mari, la cerere. Turul include toate taxele, serviciile, transferurile, ghidul și mâncarea. Orice băutură sau alte achiziții cad în responsabilitatea participanților.

Vezi și alte experiențe din Bali

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.