Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Învațați să preparați mâncare tradițională balineză într-o lecție privată de gătit, acasă la o familie din Bali

Învațați să preparați mâncare tradițională balineză într-o lecție privată de gătit, acasă la o familie din Bali

21 Reviews

Bali / Asia

Durată: 4 ore

Furnizor:

With Locals

De la 30

Scurtă descriere:

Învățați să gătiți preparate culinare tradiționale balineze într-o lecție privată de gătit, acasă la o familie locală. Vă sunt livrate toate ingredientele, inclusiv rețetele pe care le folosiți în timpul cursului, astfel încât să puteți recrea preparatele la voi acasă.

Repere:

  • Cunoașteți rețete tradiționale, pentru a pregăti faimoasa mâncare tradițională balineză;
  • Gătiți în casa unei familii balineze, pe baza unor rețete tradiționale;
  • Varietate mare de mâncăruri; puteți alege carne de porc/pui/pește/meniu vegetarian sau vegan;
  • Prânz;
  • Gastronomie indoneziană;
  • Patru feluri de mâncare.

La ce să te aștepți:

Alăturați-vă unei lecții de gătit în sânul unei familii tradiționale balineze, și învățați să pregătiți preparate culinare locale și delicioase. Vi se arată cum să gătiți de la zero feluri de mâncare balineză.

Folosiți ingrediente proaspete și locale, pentru a fi siguri că vă bucurați de cea mai bună experiență. Cursul de gătit include carne și puteți alege porc, pui sau pește.

Cum este disponibilă o varietate de mâncăruri, puteți face și rețete vegane sau vegetariene. De fapt, există multe preparate delicioase vegane și vegetariene în gastronomia din Bali.

Veți primi copii ale rețetelor după ce rezervați experiența, ca să vă puteți bucura de procesul de gătit, și dacă aveți solicitări speciale, trebuie doar să anunțați.

Prin urmare, bucurați-vă de experiență!

Vezi și alte experiențe din Bali

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.