Acasa Experiențe de călătorie Adrenalină și aventură Străbate canionul Kalimudah într-o aventură cu cascade, tobogane & sărituri palpitante

Străbate canionul Kalimudah într-o aventură cu cascade, tobogane & sărituri palpitante

3 Reviews

Bali / Asia

Durată: 24 ore

Furnizor:

Viator

De la 119

Scurtă descriere:

Bucură-te de o aventură sălbatică în timp ce cobori în rapel în canionul Kalimudah, sari cu curaj de pe stânci înfricoșătoare și cobori pe toboganele naturale cu apă în această experiență de o zi în Bali. Potrivit pentru toate vârstele și toate nivelurile de abilitate, acest tur plin de acțiune include micul dejun, prânzul, transferul de la hotel și toate instrucțiunile.

Repere:

  • Alegere ideală pentru familii;
  • Perfect pentru toate vârstele și toate nivelurile de abilitate;
  • Ghid informat, prietenos și profesionist;
  • Tur all-inclusive.

 

La ce să te aștepți:

Pentru a începe această zi plină de entuziasm, ești preluat de la hotelul tău din Bali. După o călătorie de aproximativ o oră și jumătate la tabăra de bază, savurezi un prânz ușor și primești un curs de inițiere, care-ți permite să te aventurezi pe cont propriu în excursia de explorare a canionului.

 

După o călătorie de 10 minute cu un autovehicul și după alte 10 minute de plimbare pe jos în jungla din Bali, ajungi la punctul de pornire al traseului din canionul Kalimudah. Petreci aproximativ două ore și jumătate în canion, în care ai parte de șapte rapeluri de la înălțimi de până la 15 metri, patru sărituri (opțional) de la înălțimi de până la opt metri, două alunecări pe tobogane naturale (opțional) de la înălțimi de până la patru metri și de înot de până la 20 de metri.

 

Ajungi la punctul final al canionului cu un rapel de 15 metri și te odihnești într-un izvor natural cu ape termale. Pentru a te întoarce, faci o drumeție de alte 10 minute până la autovehiculul care te duce înapoi la tabără.

 

Faci un duș, iei prânzul și primești un certificat special de explorator al canionului (canyoneer), precum și poze (ia cu tine un USB sau un hard extern). Apoi relaxează-te pe timpul transferului înapoi la hotel.

 

Vezi și alte experiențe din Bali

Adrenalină și aventură

Când te afli într-un travel mood de aventură, alege acele experiențe care îți fac inima să bată mai tare, care te provoacă să trăiești la maximum. Unele destinații sunt perfect înzestrate pentru astfel de activități – și chiar sunt populare pentru multitudinea de experiențe pline de adrenalină la care te invită. Dar, în aproape orice loc ai fi, poți să găsești activități care sunt perfect conectate la specificul zonei, dar în același timp îți oferă și o doză serioasă de aventură fără de care nu îți poți imagina vacanța. Avem câteva sugestii numai bune pentru tine, alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine personalității și preferințelor tale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.