Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Degustă vinuri balineze și australiene în barul Hatten Wines, în compania unui somelier

Degustă vinuri balineze și australiene în barul Hatten Wines, în compania unui somelier

Bali / Asia

Durată: 5 ore

Furnizor:

Viator

Scurtă descriere:

Descoperă diferite vinuri balineze și australiene la barul Hatten Wines din Bali, în compania somelierului casei. Hatten Wines are propriul vin australian, Two Islands. Mustul vine din sudul Australiei și este vinificat și îmbuteliat în Bali. Petrece-ți după-amiaza vorbind despre preferințele tale legate de vin, alături de preparate culinare, de-a lungul prânzului pe care îl iei împreună cu somelierul tău, în cadrul acestei experiențe private de cinci ore.

Repere:

  • Toate taxele sunt incluse;
  • Transfer gratuit de la și înapoi la hotel;
  • Prânzul este inclus.

La ce să te aștepți:

Începe-ți ziua cu un tur la cea mai nouă achiziție a Hatten Wine, The Cellardoor, din Sanur. Admiră arhitectura deosebită și bucură-te de atmosfera relaxată a locului, construit cu gândul la vin.

 

Degustarea de vinuri, de o oră, are loc în spațiul inspirat numit Wine Classroom, unde încerci patru vinuri ce poartă semnătura Hatten și afli totul despre aceste vinuri balineze și despre arta de degustare a vinurilor.

 

Învață despre felul în care se asortează vinurile cu diferitele preparate culinare, înainte de a a te bucura de masa cu două feluri de mâncare delicioase, împreună cu somelierul casei, care îți împărtășește pasiunea sa pentru vinurile balineze.

Vezi și alte experiențe din Bali

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.