Acasa Experiențe de călătorie Adrenalină și aventură Alunecă pe tiroliană, mergi off-road în junglă & înoată într-o cenotă într-o aventură unică din Cancun

Alunecă pe tiroliană, mergi off-road în junglă & înoată într-o cenotă într-o aventură unică din Cancun

61 Reviews

Cancun / Mexic

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

De la 58

Scurtă descriere:

Combină un traseu de tiroliană în junglă cu o experiență off-road, cu un ATV, și cu o sesiune de înot într-o cenotă, în această aventură în grup mic, de trei ore, la Extreme Adventure Eco Park, cu plecare din Cancun. Participă la o provocare distractivă, adecvată pentru familii, într-o destinație pitorească, în care te bucuri de transport dus-întors de la hotel, de răcoritoare și de toate activitățile incluse.

Repere:

  • Experiență de trei ore, plină de aventură, cu plecare din Cancun;
  • Traseu de tiroliană, în junglă;
  • Experiență off-road, cu un ATV;
  • Înot într-o cenotă;
  • Tur în grup mic;
  • Alegere ideală pentru familii.

La ce să te aștepți:

Totul pornește cu preluarea de la hotelul tău din Cancun sau de pe Riviera Maya, după care călătorești spre Extreme Adventure Eco Park, unde te așteaptă experiența ta, într-un cadru de junglă.

Începi alunecând printre copaci pe o serie de șase tiroliene, apoi traversezi trei poduri interactive care te provoacă să-ți menții echilibrul, în timp ce-ți oferă o priveliște unică cu bolta copacilor. Te întorci la sol și renunți la harnașament pentru un ATV Honda 220cc, după care îți urmezi ghidul pe cărările accidentate din junglă, trecând peste pietrele și rădăcinile din pădure.

Încheie-ți ziua în stilul specific peninsulei Yucatan, răcorindu-te într-o cenotă: poți să aluneci pe cabluri, să sari de pe stânci sau să cobori pe scări în piscina subterană, parte dintr-un sistem imens de peșteri de calcar săpat de apa proaspătă.

Întoarce-te la bază și bucură-te de o gustare ușoară, apoi pornește în călătoria de întoarcere spre Cancun și spre Riviera Maya, unde totul se încheie.

Vezi și alte experiențe din Cancun

Adrenalină și aventură

Când te afli într-un travel mood de aventură, alege acele experiențe care îți fac inima să bată mai tare, care te provoacă să trăiești la maximum. Unele destinații sunt perfect înzestrate pentru astfel de activități – și chiar sunt populare pentru multitudinea de experiențe pline de adrenalină la care te invită. Dar, în aproape orice loc ai fi, poți să găsești activități care sunt perfect conectate la specificul zonei, dar în același timp îți oferă și o doză serioasă de aventură fără de care nu îți poți imagina vacanța. Avem câteva sugestii numai bune pentru tine, alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine personalității și preferințelor tale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.