Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Bucură-te de o experiență Heineken & află totul despre cea mai populară bere din lume

Bucură-te de o experiență Heineken & află totul despre cea mai populară bere din lume

1799 Reviews

Amsterdam / Olanda

Durată: 1 ore30 minute

Furnizor:

Get Your Guide

De la 20

Scurtă descriere:

Descoperă ce se află în spatele ușilor fostei fabrici de bere Heineken și află totul despre cea mai populară bere a lumii.

Repere:

  • Descoperă dinamica lume Heineken, în locul în care această bere a fost produsă pentru prima dată;
  • Experimentează tu însuți procesul de fabricație;
  • Află cum se toarnă paharul perfect de bere Heineken.

La ce să te aștepți:

Anul 1867 a fost unul foarte bun pentru bere. Este anul în care Gerard Adriaan Heineken a construit o berărie în centrul orașului Amsterdam. Astăzi, experiența Heineken se deschide vizitatorilor orașului.

Chiar în inima vechii berării poți experimenta pe deplin lumea Heineken, într-un tur de 90 de minute pe cont propriu, în care afli despre moștenirea fabricii, despre procesul prin care se fabrică berea, despre inovațiile care i-au fost aduse și despre cum sunt servite starurile.

Afli și de ce această bere faimoasă în toată lumea este realizată din doar patru ingrediente și descoperi cum brandul susține Formula 1, UEFA Champions League și Rugby World Cup. Și, cu siguranță, la finalul turului, poți bea o bere alături de noi prieteni.

Ești binevenit în casa Heineken – și gata să descoperi gustul său inconfundabil.

Vezi și alte experiențe din Amsterdam

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.