Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Participă la un tur ghidat, pe bicicletă, prin Vondelpark

Participă la un tur ghidat, pe bicicletă, prin Vondelpark

Amsterdam / Olanda

Durată: 1 ore

Furnizor:

Viator

De la 14

Scurtă descriere:

Cea mai bună modalitate de a explora unul dintre cele mai prietenoase orașe ale lumii pentru bicicliști este, evident, pe bicicletă, așa că nu rata acest tur de o oră prin Vondelpark. Complet lipsit de trafic, acest parc frumos este locul ideal pe care să îl descoperi pedalând. Încântă-ți simțurile în grădinile de trandafiri, pe canale, privește sculpturile contemporane și un teatru în aer liber, apoi revigorează-te cu ceai sau cu cafea. Acest tur prietenos și cu familiile este limitat la un număr de 15 participanți, ca să te asiguri că primești atenție personalizată din partea ghidului.

Repere:

  • Un tur de o oră, pe bicicletă, prin Vondelpark;
  • Descoperă canalele, grădinile de trandafiri și sculpturile din parcul conceput de L.D.Zocher;
  • Află despre istoria și cultura locală de la ghid, pe parcursul drumului;
  • Revigorează-te cu cea sau cafea la sfârșitul turului;
  • Numărul participanților este limitat la 15 persoane.

La ce să te aștepți:

Turul tău începe la A-Bike Tour, unde îți întâlnești ghidul și selectezi o bicicletă potrivită pentru tine. După un scurt instructaj de siguranță, mergi pe o pistă către Vondelpark, un spațiu superb conceput de arhitectul olandez L.D. Zocher.

Pedalând prin parcul care este destinat doar pietonilor, îți încânți simțurile în grădina cu trandafiri ce găzduiește peste 70 de specii, admiri canalele înguste și te oprești din când în când ca să admiri sculpturile și arhitectura.

Vezi, de asemenea, și un teatru în aer liber. Apoi, te oprești pentru un ceai sau o cafea la cafeneaua parcului, înainte de a te întoarce la locul de pornire din centrul Amsterdamului.

Vezi și alte experiențe din Amsterdam

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.