Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Descoperă tradiția gastronomică din Amsterdam cu ajutorul unui localnic

Descoperă tradiția gastronomică din Amsterdam cu ajutorul unui localnic

209 Reviews

Amsterdam / Olanda

Durată: 2 ore30 minute

Furnizor:

With Locals

De la 49

Scurtă descriere:

Uită de florile olandeze și de felinarele roșii. Mai degrabă bucură-te de mâncare delicioasă. Pregătește-te să deguști delicatese locale în cel mai hip cartier al orașului. În acest tur privat, satisfacția culinară este garantată.

Repere:

  • Bucură-te de delicatese olandeze autentice;
  • Descoperă cel mai hip cartier din Amsterdam;
  • Plimbă-te prin cea mai mare piață a Europei;
  • Turul este privat și ghidat;
  • Experiența poate fi personalizată pentru dieta pe care o urmezi.

La ce să te aștepți:

Îndrăgostește-te de toate gustările delicioase pe care le are de oferit Amsterdamul. Într-un oraș care a fost influențat de multe culturi și tradiții culinare, poți găsi oricând ceva pe gustul tău. În acest tur original cu localnici sunt combinate cele mai savuroase preparate locale, totul doar pentru tine și grupul tău.

De-a lungul acestei călătorii culinare, te plimbi prin uimitoarea zonă Pijp împreună cu gazda ta privată. Această zonă este cunoscută drept cel mai cosmopolit și vibrant cartier al orașului și turiștii rareori știu cum să descopere aria pe cont propriu. Dar ai un ghid local care să te îndrume și să îți arate tot ce trebuie să vezi.

În Pijp, cafenelele se alătură barurilor locale autentice, creând astfel un vibe unic în care vechiul și noul Amsterdam se unesc. Multe restaurante de familie, care au transmis tradițiile din generație în generație, încă pot fi găsite aici, unde în timpul zilei este deschisă cea mai mare piață din Europa. Și unde găsești parcuri frumoase, arhitectură specific olandeză și monumente. Aceasta este cea mai bună zonă în care poți să faci un tur culinar.

Treci de vânzătorii locali la piața Albert Cuyp, unde ești mereu întâmpinat cu un zâmbet. Savurezi faimosul stroopwafel, preparat proaspăt de un localnic. De asemenea, guști și cel mai bun pește din Amsterdam, numit vissie de către localnici. Dacă ești gata să mănânci ca un adevărat olandez, atunci vei aprecia un hering. Și, desigur, vorbim și despre brânzeturile olandeze. O degustare de brânzeturi este inclusă pentru tine, la cea mai bună cafe-berărie din oraș.

Localnicii sunt pregătiți să te întâmpine cu cea mai savuroasă experiență pe care o poți avea în Amsterdam. Nu trebuie decât să îți alegi ghidul și să te pregătești pentru o zi delicioasă.

Vezi și alte experiențe din Amsterdam

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.