Acasa Experiențe de călătorie Tururi cu avion, elicopter sau balon cu aer cald Admiră Kauai din zbor, planând peste canionul Waimea & coasta Na Pali într-un avion GA8

Admiră Kauai din zbor, planând peste canionul Waimea & coasta Na Pali într-un avion GA8

77 Reviews

Hawaii

Durată: 1 ore5 minute

Furnizor:

De la 115

Scurtă descriere:

Vezi insula Kauai în timpul unui zbor de lux! Pentru aproximativ o oră, te bucuri de peisajul uluitor din Kauai din aer, în timp ce explorezi această insulă hawaiiană, recunoscută pentru vârfurile montane colțuroase și pentru cascadele sale uimitoare. Din avionul nou de pasageri GA8, te bucuri de vederile fabuloase ale insulei, pe care le vezi prin hublourile mari ale aparatului de zbor.

Repere:

  • Zbor de neuitat, deasupra insulei Kauai;
  • Admiră frumusețea insulei de la bordul unui avion de pasageri GA8;
  • Plutește deasupra canionului Waimea și coastei Na Pali;
  • Ascultă în căști informațiile oferite de pilotul experimentat.

La ce să te aștepți:

Urcă la bordul noului avion australian de pasageri GA8 pentru un tur personalizat, de lux, al celui mai frumos peisaj din lume – insula hawaiiană Kauai! Avionul GA8 este ideal pentru a zbura pe cerul insulei. Poate transporta maximum 6 persoane, pentru o experiență intimă, și a fost proiectat în special pentru zboruri de observare – are aripi înalte, ferestre mari, perfecte pentru a face fotografii, și o viteză de croazieră lentă, de 125-135 de noduri.

Plutește peste canionul Waimea, înainte de a-ți ține respirația când ajungi, dintr-o dată, deasupra stâncilor, asemenea maiestuoaselor turle de catedrală, de pe coasta Na Pali. Zboară de-a lungul liniei dure de coastă din jurul golfului Hanalei și călătorește spre sud, pentru a vedea numeroasele cascade ale văii Hanalei, precum și craterul muntelui Wai`ale`ale. În lunile de iarnă, poți zări chiar și balene.

În timp ce zbori, pilotul experimentat îți împărtășește istoria bogată și miturile insulei Kauai. Pe fundalul muzicii hawaiiene, setul de căști de ultimă generație, ce anulează zgomotul, îți permite comunicarea cu pilotul, pe parcursul zborului. Simte-te liber să pui orice întrebare, să soliciți mai mult timp petrecut deasupra zonelor care te interesează cel mai mult sau cere-i să te întorci la ultima cascadă văzută, pentru a face cea mai bună fotografie din toate timpurile!

Ascultă comentariile de expert despre agricultura insulei de la căpitanul zborului, care este și cercetător științific. După aproximativ 65-70 de minute, această experiență sigură și senzațională reprezintă un tur de neuitat al insulei comparate cu o grădină.

Vezi și alte experiențe din Hawaii

Tururi cu avion, elicopter sau balon cu aer cald

Iubitorii de adrenalină au la îndemână moduri inedite de a cunoaște o destinație nouă. Dar nu e nevoie să fii neapărat un amator de sporturi extreme ca să alegi un astfel de tur la înălțime atunci când te afli într-un travel mood de aventură sau într-un travel mood de evadare.

Oricine poate aprecia sentimentul cu totul și cu totul special pe care îl oferă panorama, de la înălțime, a unui loc. Iar o survolare a acestuia cu avionul sau cu elicopterul, sau balansul lin al unui balon romantic cu aer cald, sunt experiențe de neuitat. Unde mai pui că nu ai parte de o astfel de perspectivă din nici un alt punct al destinației.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.