Acasa Travel Moods Relaxare Vacanță în Maldive împreună cu familia (II)

Travel Mood Relaxare

Vacanță în Maldive împreună cu familia (II)

O vacanță în Maldive alături de familie va fi escapada voastră în cel mai romantic decor, acum complet echipat pentru a satisface toate dorințele adulților, dar și pe cele ale copiilor.

Alege o vacanță în Maldive alături de familie atunci când ai nevoie de relaxare într-un colț de rai. Fostul paradis al îndrăgostiților, despre care îți povesteam într-un alt articol, este acum populat de resorturi special concepute pentru familiile cu copii.

Există facilități care să îi atragă pe cei mici, dar să le ofere și momente de liniște adulților, iar oportunitățile pentru distracție împreună sunt nenumărate, de la activități pe plajă la jocuri, sporturi și explorări. Nu vă rămâne decât să vă bucurați împreună!

Lux South Ari Atoll

Cu cele 193 de vile și bungalouri pe apă, resortul oferă o experiență de cazare în Maldive unde luxul, confortul și frumusețea insulei tropicale se îmbină într-o armonie perfectă. Pavilioanele și vilele spațioase de pe plajă pot fi alegeri excelente pentru familiile cu copii. Mai ales că există și oferte all-inclusive atractive.

De altfel, Lux South Ari Atoll este recunoscut ca unul dintre cele mai bune resorturi pentru familii din Maldive.

PLAY, clubul pentru copiii cu vârste între 3 și 12 ani, oferă supraveghere de specialitate și jocuri și activități antrenante, prin care copiii fac cunoștință cu natura și cultura insulei. De altfel, nu lipsesc activitățile sportive, printre care tenisul, cursurile de artă sau vânătoarea de comori, într-un cuvânt, cam tot ce și-ar dori un copil într-o vacanță.

În plus, Studio 17 este clubul care se adresează adolescenților între 12 și 17 ani, un loc numai bun pentru a socializa, a dansa sau a face excursii în jurul insulei, dar și pentru a practica diverse sporturi de plajă. Ambele cluburi oferă mese pentru copii, dacă alegeți această opțiune.

Review-uri Tarife

Kanuhura 5*

Designul modern, realizat cu materiale naturale, în culori pastelate, ce se integrează armonios în frumusețea naturii din jur, fac din acest resort un loc de poveste, ce oferă facilități de lux pentru vacanța în Maldive alături de familie. Faimoasa plajă Kanuhura se află la o distanță de 40 de minute de zbor cu hidroavionul, din Male.

Vilele spațioase, cu două sau trei camere, situate pe plajă, fie cu fața spre răsărit, fie spre apus, sunt ideale pentru familiile cu copii. Majoritatea vilelor au piscină și un farmec aparte, necesar oricărei vacanțe exotice de 5 stele, cu o capacitate de cazare ce variază de la 4 la 8 persoane.

K Club, clubul dedicat copiilor cu vârste între 4 și 11 ani, se remarcă printr-un program de activități distractive și educative, în care cei mici descoperă minunile insulei. Clubul pentru adolescenții de la 12 la 17 ani îi așteaptă pe tineri cu sporturi și o mulțime de activități antrenante, dar și cu excursii fascinante în împrejurimi.

Review-uri Tarife

Per Aquum Niyama Maldives

Un resort unde poți alege insula pe care să stai este unul care dublează plăcerea unei vacanțe exotice în Maldive. Două insule gemene din atolul Dhaalu, Play și Chill, găzduiesc bungalourile de pe apă și vilele acestui resort de lux.

Play este locul ideal pentru familiile cu copii, cu vile situate pe nisipul alb al plajei, în timp ce ritmurile molcome, momentele de liniște și relaxare deplină sunt însemnele insulei Chill, cu spa-ul, cu studiourile și bungalourile sale de pe apă.

Și totul la o distanță de 40 de minute de zbor cu hidroavionul, din Male. Vilele de pe plajă, cu două sau trei dormitoare, cu piscină proprie, oferă toate facilitățile necesare pentru o vacanță cu familia.

Clubul pentru copii are pregătite programe de activități împărțite pe grupe de vârstă, astfel încât cei mici, pornind de la cei de 12 luni, până la cei de 12 ani, au distracția garantată și timpul ocupat de dimineața până seara. Iar voi puteți da oricând o fugă pe insula învecinată, să savurați câteva momente de liniște în doi.

Review-uri Tarife

pin icon

Citește și alte articole despre Maldive

Amilla Fushi

Ai toate variantele la dispoziție pentru a ajunge, din Male, la acest resort de 6 stele din atolul Baa: hidroavion, avion și barcă de viteză, chiar și un iaht privat. Iar facilitățile de cazare pentru familii vin cu unele dintre cele mai bune oferte din insulele Maldive.

Puteți opta pentru vile pe plajă sau bungalouri pe apă – cu 2 dormitoare și living-room –, sau pentru reședințe private pe plajă, cu 4 până la 8 dormitoare. Însă atracția o constituie casele din copaci, cu două dormitoare și living-room, ce pot primi până la 6 persoane, singurele de acest fel în arhipelag.

The Sultans Village, clubul pentru copii  cu acces gratuit, îi ține ocupați atât pe cei mici, cât și pe adolescenți, în cele două zone special amenajate, unde jocurile și activitățile de interior sau de exterior îi bucură. Desigur, piscina copiilor, multiplele sporturi de apă, snorkeling-ul în apropierea recifului, meniurile speciale pentru copii, bonele la care puteți să apelați și multe altele garantează o vacanță superbă cu familia, într-un peisaj exotic desăvârșit.

Review-uri Tarife

Kuramathi 4*

Este unul dintre resorturile mari din Maldive, excelent pentru vacanțe exotice cu familia. La 20 de minute de zbor cu hidroavionul din Male, descoperi insula din atolul Rasdhoo, ce ascunde 70 de bungalouri pe apă și 226 de camere și apartamente, fie direct pe plajă, fie în mijlocul unor grădini ce abundă în vegetație exotică. Un astfel de resort are o mulțime de facilități de cazare pentru familiile cu copii și servicii all-inclusive excelente.

Vilele de pe plajă, cu două dormitoare separate, în genul duplexurilor, orientate spre lagună sau spre recif, oferă spațiul și toate condițiile necesare pentru a găzdui o familie cu copii. Clubul pentru cei mici, Bageecha, se adresează copiilor de la 3 la 12 ani.

Plimbările prin natură, vânătoarea de comori, diferitele sporturi și jocuri, multe cu accent pe viața marină, îi captivează. În plus, aveți la dispoziție o creșă și un serviciu de babysitting, pentru copiii până în 3 ani.

Review-uri Tarife

Hotel Atmosphere Kanifushi Maldives 5*

Unul dintre cele mai bune resort-uri all-inclusive din Maldive este situat în atolul Lhaviyani, la 30 de minte cu hidroavionul de Male. Vilele resortului sunt despărțite de palmieri și de o vegetație tropicală luxuriantă și au acces direct pe plaja albă, cu vedere spre lagună.

Spațioasele vile pentru familii, orientate spre apus, ce constau din două vile interconectate, cu intrări separate, dotate special, atât în interior, cât și în exterior, sunt perfecte pentru a găzdui familiile cu copii.

În plus, sunt poziționate aproape de restaurantul principal, de complexul sportiv, dar și de clubul pentru copii. Programul de activități al clubului se adresează copiilor cu vârste între 4 și 12 ani. Distracția la piscină, plimbările în natură, tenisul, pictura, cântecele, concursurile antrenante sau lecțiile de yoga sunt doar câteva exemple de ocupații care asigură distracția.

Review-uri Tarife

Puteți rezerva pachete de vacanță cu familia în Maldive prin agenția Kuoni, desemnată cea mai bună companie britanică pentru Oceanul Indian în anul 2016, la prețuri incepând de la 1264 lire/ persoană pentru 7 nopți cazare cu mic dejun și zbor din Londra.

Citește și alte articole similare

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.