Acasa Travel Moods Relaxare Vacanță în Maldive împreună cu familia (I)

Travel Mood Relaxare

Vacanță în Maldive împreună cu familia (I)

Resorturile din Maldive nu mai sunt doar destinații perfecte pentru îndrăgostiți. Acum, hotelurile oferă variante de cazare ce satisfac întreaga familie.

O vacanță în Maldive a fost privită mereu drept o evadare romantică în doi, un timp petrecut în absolută intimitate. Astăzi, însă, insulele Maldive oferă multe oportunități pentru o vacanță perfectă alături de familie. Resort-urile s-au adaptat cerințelor și adăpostesc cluburi dedicate celor mici, care sunt separate de zonele destinate adulților.

Și copiii nu au șanse să se plictisească, pentru că activitățile gândite pentru ei, de la explorarea zonei la lungi plimbări pe plajă, de la snorkelling la sesiuni amuzante în piscină, de la vânători de comori și până la jocuri educative, le ocupă timpul cu folos. Astfel că, pe de o parte, cei mici au parte de propriile lor activități, concepute în așa fel încât să vă lase la dispoziție momente prețioase, pe care să le petreceti doar în doi, iar, pe de altă parte, să dispuneți de toate condițiile pentru a vă bucura de clipe de neuitat într-o vacanță pentru întreaga familie!

Lily Beach Resort & Spa

Este unul dintre cele mai populare resort-uri de 5 stele, specializat în pachete all-inclusive, atractive ca preț, ce se traduc în unele dintre cele mai bune oferte din insulele Maldive. Situat în insula Huvahendhoo din sudul atolului Ari, poți ajunge la hotel, de la aeroportul din Male, atât cu avionul, cât și cu barca.

Vilele pentru familii, situate pe plajă, la câțiva pași de lagună și de facilitățile resortului, sunt compuse din două vile interconectate - într-una se află dormitorul părinților, iar în cealaltă camera copiilor, cu două paturi.

Turtle Kids Club, clubul pentru copiii cu vârste între 3 și 12 ani, propune o mulțime de activități distractive , adaptate vârstei, fie că este vorba de jocuri de interior sau de exterior. În plus, serviciul de babysitting, cele două piscine pentru cei mici sau meniurile dedicate lor au fost gândite pentru a vă oferi o vacanță în Maldive lipsită de griji.

Review-uri / Tarife

 

Shangri La’s Villingili Resort & Spa

Dedicat unor vacanțe exotice premium, resortul oferă condiții de 6 stele.

Situat în insula Villingili, călătoria din Male constă dintr-un zbor cu avionul până la aeroportul Gan din atolul Addu, și dintr-o scurtă croazieră cu barca de viteză. Vilele luxoase, cu două dormitoare, destinate familiilor, sunt atent decorate și mobilate, astfel încât să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi în materie de cazare în Maldive pentru familii.

Activitățile de care se pot bucura cei mici sunt multe și fascinante, așa că aveți și timp să vă răsfățați și să vă bucurați de momente de calitate doar voi doi. The Cool Zone, zona dedicată copiilor cu vârste între 4 și 12 ani, este locul în care jocurile și distracția se îmbină perfect cu activitățile educative.

Review-uri / Tarife

 

Six Senses Laamu

Sunt multe oferte în insulele Maldive pentru vacanțe exotice cu familia. Six Senses Laamu, din atolul Laamu, este foarte prietenos cu familiile cu copii care își doresc să trăiască experiențe de 5 stele într-un paradis tropical.

După un zbor și o croazieră cu barca, ajungeți la resort, o combinație de bungalouri pe apă și vile pe plajă, cu vedere spre ocean. Vilele cu terasă și piscină proprie destinate familiilor sunt ascunse într-o vegetație tropicală luxuriantă, la doar câțiva metri de plajă, și sunt formate dintr-o vilă și o încăpere suplimentară, cu baie alăturată, ce poate fi folosită drept camera copiilor.

The Den, clubul pentru copii, pune la dispoziție o gamă largă de activități și de jocuri amuzante, atât de interior (puzzle-uri, mașinuțe, darts, jocuri de masă etc.), cât și de exterior (jocuri cu mingea, frisbee, cățărări pe frânghii, jocuri pe plajă, comori ascunse). Resortul oferă și babysitting, la cerere, și o mulțime de activități de familie, gândite să vă facă vacanța în Maldive cât mai frumoasă.

Review-uri Tarife

 

pin icon

Citește și alte articole despre Maldive

Anantara Dhigu Resort & Spa

Dacă vrei să te bucuri de cazare în Maldive cât mai generoasă din punct de vedere al spațiului și confortului, necesare pentru o familie cu copii, resortul te întâmpină cu bungalouri și vile de lux spațioase și cochete. O croazieră cu barca de viteza, din Male, și ați și ajuns într-un peisaj tropical unde facilitățile luxoase și serviciile impecabile vă fac să vă simțiți acasă departe de casă.

Astfel, vilele pentru familii, cu două dormitoare, sunt situate direct pe plajă, cu privire spre lagună. Camera copiilor are două paturi și este suficient de spațioasă pentru a mai adăuga încă unul, la nevoie.

Distracția și joaca celor mici sunt asigurate la The Dhoni Club. Activitățile adresate lor sunt diverse și amuzante, iar clubul are un program atent organizat, astfel încât nici o zi să nu semene cu alta. Meniurile speciale, serviciul de babysitting, locurile recreaționale, sporturile de apă, excursiile cu caiacul către ape numai bune de snorkelling și multe altele fac din acest resort un loc excelent pentru vacanța în Maldive cu familia.

Review-uri  / Tarife

 

Dusit Thani Maldives

Este un resort de cinci stele, cu accente thailandeze, ce se încadrează de minune în decorul tropical al unei vacanțe exotice în Maldive. Situat în insula Mudhdhoo din atolul Baa, puteți ajunge aici direct cu hidroavionul, ori în urma unui zbor cu un avion de linie, urmat de o croazieră cu barca de viteză.

Vilele extrem de spațioase, cu două dormitoare separate, destinate familiilor, se află la câțiva pași de plajă și beneficiază de un spațiu foarte generos, ce include pavilionul de luat masa în aer liber, piscina privată și o bogată grădină tropicală.

Activitățile gândite pentru cei mici fac din acest resort unul încă și mai atractiv. Accesul gratuit la Baan Sanook Kids Club, clubul pentru copiii cu vârste între 3 și 12, jocurile și distracțiile multiple de care se pot bucura aici vă acordă timpul de care aveți nevoie pentru a vă relaxa și experimenta momente de neuitat.

Review-uri  / Tarife

 

Thomas Cook, cea mai veche companie de travel din lume, îți oferă pachete de 7 nopți în Maldive, cu zbor operat de British Airways din Londra, la hoteluri de 4* și 5*, începând de la 2000 euro/persoană.

Citește și alte articole similare

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.