Acasa Travel Moods Aventură În viteză, fără radar, în vacanță la Londra

Travel Mood Aventură

În viteză, fără radar, în vacanță la Londra

Dacă îți dorești o experiență specială, plină de adrenalină, în vacanța la Londra, atunci nu trebuie să ratezi ocazia de a pilota o mașină de curse pe istoricul circuit de la Silverstone, pe care se țin anual marile premii de Formula 1.

Cum ar fi să traversezi în viteză, fără radar și fără restricții, în vacanța la Londra, circuitul iconic de la Silverstone într-un Ferrari? Acum există posibilitatea acestei experiențe care se va dovedi fascinantă și absolut memorabilă. Tot ce trebuie să faci este să îți pui centura de siguranță și să te pregătești de aventura vieții tale.

Într-o mașină de curse în care te vei simți asemenea campionilor tăi preferați, la câțiva centimetri deasupra circuitului, aluneci rapid printre curbe și te avânți entuziast în liniile drepte, trăind emoții de nedescris într-o competiție la cel mai înalt nivel – cea cu tine însuți.

Desigur, pentru ca tururile tale de circuit să aibă un final fericit și victorios, înainte de a demara de la linia de start vei fi echipat complet și vei primi și un training ca la carte de la un instructor profesionist, care îți va arăta că a fi un bun șofer de curse înseamnă să te gândești în primul rând la siguranța ta și a celorlalți, și abia apoi să gonești cu viteză, depășindu-ți limitele și forțând legile fizicii să se îndoaie conform dorințelor tale.

Apoi, vei învăța circuitul, în trei ture ghidate de o mașină de siguranță, timp suficient cât să te obișnuiești cu bolidul pe care îl conduci și cu puterea motorului al cărui sunet îți va trezi nostalgii după cursele pe care le-ai privit doar de pe margine. Abia apoi ești pregătit cu adevărat să înfrunți circuitul în plină viteză.

Nu uita să ai la tine permisul de conducere odată ce ai ajuns pe circuit, unde va trebui să și completezi un formular. Această experiență deosebită se adresează celor cu vârsta de peste 21 de ani (și sub 70) care au și o constituție atletică, care să reziste unei curse extrem de intense; iar dacă esti deja aici în vacanță împreună cu familia sau cu prietenii, ei îți pot aplauda de pe margine talentul de șofer de curse.

La finalul turelor în care ți-ai pus la încercare toate abilitățile și ai trăit cu intensitate maximă, te așteaptă și un debriefing – organizatorii îți pun la dispoziție un specialist care îți va spune cum poți să îți îmbunătățești tehnica, completând perfect experiența.

Cum rezervi?

Dacă îți dorești astfel de senzații tari, ai grijă să îți rezervi locul în avans. Pentru că aceste curse au loc doar în unele zile ale săptămânii și dimineți de weekend, organizatorii recomandă achiziționarea experienței cu cel puțină o lună înainte de ajunge în vacanță la Londra.

Această activitate este furnizată de Virgin Experience Days, o companie care operează pe piață după principiul inovației și crede că o aventură, de orice fel ar fi ea, este cadoul perfect, fie că este vorba despre șofat sau de relaxare la cele mai bune spa-uri.

Citește și alte articole similare

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.