Acasa Experiențe de călătorie Viața de noapte Descoperă varietatea de localuri în care pulsează viața de noapte din Atena, inclusiv scena LGBTQ

Descoperă varietatea de localuri în care pulsează viața de noapte din Atena, inclusiv scena LGBTQ

Atena / Grecia

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

De la 37

Scurtă descriere:

Atena nu este doar prietenoasă cu comunitatea LGBTQ, ci este un oraș cu o lungă istorie de liberalism sexual, care se mândrește cu deservirea tuturor comunităților sale, oferind fiecăruia o gamă cât mai largă de opțiuni. Vino să vezi cum poate fi viața de noapte în Atena când știi toate locurile în care să ieși. Acest tur privat poate găzdui până la 12 persoane.

Repere:

  • Tur condus de un ghid local;
  • Descoperi patru sau cinci localuri de noapte, inclusiv cel mai hot club LGBTQ;
  • Afli informații atât despre cartiere, cât și despre localuri;
  • Petreci timp suficient în fiecare loc, pentru a putea cunoaște, pe parcurs, oamenii;
  • Toate taxele sunt incluse;
  • Turul privat se desfășoară doar cu grupul tău și un ghid.

La ce să te aștepți:

Împreună cu un ghid care cunoaște cu adevărat viața de noapte locală, explorează trei cartiere diferite ale Atenei, care alcătuiesc scena LGBTQ din oraș. De la barurile din Monastiraki și din piața Aghia Irini și până la locurile incendiare din Keramikos și la cluburile din Gazi, centrul vieții de noapte gay a orașului, descoperă varietatea de localuri pe care orașul o are de oferit.

 

Pe de altă parte, în timp ce muzica, atmosfera și oamenii se pot schimba în funcție de locație, faimoasa ospitalitate grecească rămâne aceeași. Te oprești atât la baruri locale liniștite, cât și la cluburi cu renume, dar și la localul considerat numărul unu în oraș, la final. 

 

Ghidul îți stă la dispoziție pentru a-ți acorda orice informație suplimentară de care ai avea nevoie, însă localnicii sunt în general destul de prietenoși de felul lor. Bucură-te de o noapte excelentă într-un oraș care știe cu adevărat să se distreze.

 

Vezi și alte experiențe din Atena

Viața de noapte

Turiștii obișnuiți au tendința de a-și epuiza resursele de energie în activitățile de zi, atunci când merg în vacanță, încercând să vadă totul și să afle totul despre destinația în care se află. Dar dacă te numeri printre cei care vor să experimenteze dincolo de clasicele activități cotidiene și care găsesc entuziasm în ideea unei petreceri de noapte care ține până în zori (mai ales dacă te afli într-un travel mood activ sau într-un travel mood de evadare), alege acele experiențe care îți arată viața de noapte a orașului. Noaptea, ai parte de un cu totul alt loc, cu o atmosferă diferită, chiar cu oameni diferiți. Petrece și nu uita că aceasta este o modalitate excelentă de a evada din cotidian.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.