Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Vizitează principatul Monaco și frumoasele sate Eze și La Turbie de pe Riviera Franceză

Vizitează principatul Monaco și frumoasele sate Eze și La Turbie de pe Riviera Franceză

504 Reviews

Coasta de Azur / Franta

Durată: 5 ore

Furnizor:

City Red Tour

De la 69

Scurtă descriere:

Explorează frumusețea fermecătoare a Rivierei Franceze într-un tur de o jumătate de zi al principatului Monaco și al satelor sale înconjurătoare. Cu plecări convenabile din Cannes, Nisa și Monaco, te îndrepți, de asemenea, și spre satul Eze, și călătorești de-a lungul „Terasei Monaco-ului“.

Repere:

  • Vizitează Eze, satul de pe deal, și bucură-te de priveliști spectaculoase cu marea;
  • Vezi schimbarea gărzilor la Palatul Princiar din Monaco;
  • Admiră magia Cazinoului din Monte Carlo;
  • Călătorește pe circuitul de Formula 1, unde se desfășoară Marele Premiu al Principatului Monaco;
  • Fă turul unei fabrici de parfumuri;
  • Vizitează Catedrala Monaco și mormântul prințesei Grace;
  • Bucură-te de transport dus-întors din Monaco, Cannes sau Nisa.

La ce să te aștepți:

Bucură-te de o aventură de o jumătate de zi pe fermecătoarea Rivieră Franceză într-o vizită la satul medieval de pe deal Eze și într-un tur ghidat în Monaco și Monte Carlo. Plecând din Cannes, Nisa sau Monaco, călătorești cu un microbuz de lux de opt locuri și explorezi atmosfera extravagantă a acestei destinații trendy.

În superbul sat Eze, ești răsplătit cu vederi panoramice asupra Rivierei Franceze și Mării Mediterane. De asemenea, ai ocazia să vizitezi fabrica de parfumuri Fragonard, înainte de a călători prin satul La Turbie. Cunoscut și ca „Terasă“ a Monaco-ului, datorită priveliștilor panoramice pe care le oferă asupra principatului, satul iese în evidență în primul rând datorită monumentului roman ce datează din secolul al VII-lea î.e.n.

La sosirea în Monaco, mergi în orașul vechi, cunoscut ca „The Rock“, și admiră Palatul Princiar. Ajungi la timp pentru a vedea ceremonia de schimbare a gărzilor, chiar înainte de miezul zilei. Continuă spre Catedrală, unde îți poți prezenta omagiile Prințului și Prințesei de Monaco, care sunt înmormântați aici, și încă ai timp pentru a vedea Muzeul Oceanografic și Palatul de Justiție.

Încheie-ți senzaționalul tur în Monte Carlo, unde vezi cazinoul construit de Garnier, arhitectul Operei Garnier din Paris. Admiră, de asemenea, faimosul Hotel de Paris, construit în anul 1864, și frumoasele grădini. Dar pentru mulți, atracția turului o reprezintă momentul în care șoferul te conduce pe circuitul de Formula 1 al Marelui Premiu al Principatului Monaco.

Vezi și alte experiențe din Coasta de Azur

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.