Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Pleacă într-o excursie superbă din Atena, ce te poartă la Capul Sounion și la Templul lui Poseidon

Pleacă într-o excursie superbă din Atena, ce te poartă la Capul Sounion și la Templul lui Poseidon

60 Reviews

Atena / Grecia

Durată: 4 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 56

Scurtă descriere:

Mergi într-un tur de o jumătate de zi la Capul Sounion și la Templul lui Poseidon. Treci de plaje idilice în timp ce lași în urmă Atena pentru unele dintre cele mai frumoase ruine ale Greciei Antice. Ghidul tău amuzant îți oferă o mulțime de informații despre istoria Greciei în timp ce privești, departe, spre marea lui Poseidon!

Repere:

  • Descoperă Capul Sounion și Templul lui Poseidon într-un tur de o jumătate de zi;
  • Bucură-te de priveliștile superbe ale Golfului Saronic și ale insulelor sale;
  • Experimentează incredibilul promontoriu Sounion, cu stâncile sale abrupte și cu apele sale albastre și cristaline;
  • Călătorește înapoi în timp la Templul lui Poseidon, zeul mării.

La ce să te aștepți:

Turul începe cu o călătorie superbă, cu un autovehicul, de-a lungul pitorescului drum de coastă. În timpul acestei plimbări relaxante, bucură-te de priveliștile splendide ale Golfului Saronic, pe măsură ce treci de unele dintre cele mai frumoase suburbii ale Atenei: Glyfada, Vouliagmeni și Varkiza.

Așa ajungi la Capul Sounion, o zonă istorică și frumoasă a Greciei. Stâncile abrupte oferă vederi panoramice ce-ți taie respirația, iar, într-o zi senină, poți vedea în depărtare unele dintre frumoasele insule ale Greciei. 

În plus de aceste vederi, vizitează cu nerăbdare Templul lui Poseidon, ce datează din secolul al V-lea î.e.n. Zeu al mării, Poseidon era secundul lui Zeus în mitologia greacă. Construite din marmură albă, coloanele templului stau și azi ca mărturie a imperiului atenian.

Excursia se încheie cu călătoria relaxantă înapoi spre Atena, după ce ai experimentat obiectivele și arhitectura vechii Grecii.

 

Vezi și alte experiențe din Atena

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.