Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie cu localnici Mergi într-un tur de seară în Chiang Mai ce include o cină delicioasă și o experiență budistă

Mergi într-un tur de seară în Chiang Mai ce include o cină delicioasă și o experiență budistă

23 Reviews

Chiang Mai / Thailanda

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 52

Scurtă descriere:

Bucură-te de un tur privat de noapte în Chiang Mai și savurează o cină formată din șase specialități culinare thailandeze specifice regiunii de nord. Vizitezi un templu budist pentru a vedea călugării care fac incantații, înainte de a lua masa într-o grădină, după care deguști un desert de la vânzătorii stradali din piața Warorot (Kad Luang). Turul include transferul dus-întors de la hotel, cu un autovehicul privat.

Repere:

  • Excursie privată de seară în Chiang Mai, ce include o vizită la un templu, cina și o plimbare într-o piață de noapte;
  • Mergi la un templu local pentru a auzi ritualul de incantații al călugărilor budiști, împreună cu ghidul tău cunoscător;
  • Bucură-te de masă la 137 Pillars House;
  • Hoinărește în piața de noapte Warorot pentru a savura dulciuri thailandeze delicioase;
  • Transfer dus-întors de la hotel, cu un autovehicul privat.

La ce să te aștepți:

Turul tău de trei ore începe seara cu preluarea de la hotel. Călătorește comod împreună cu ghidul tău care te însoțește spre unul dintre multiplele temple din Chiang Mai, unde te bucuri de o experiență culturală intimă, în timp ce urmărești călugării budiști cum fac incantații în timpul ritualului religios. Aprinde niște tămâie, dacă dorești, și ascultă-ți ghidul pe măsură ce descrie importanța budismului în viața thailandeză.

Apoi ești transferat la 137 Pillars House, unde are loc cina. Ia masă într-o curte superbă și savurează o cină thailandeză pregătită din ingrediente organice, proaspete și de sezon, luate de la fermierii locali. (Vezi varianta de meniu mai jos.) După ce te bucuri de mâncare, ghidul tău te însoțește, pe jos sau cu mașina, spre vibranta piață Warorot (Kad Luang). Explorează standurile stradale încărcate ale acestei piețe de noapte aglomerate și degustă câteva dulciuri thailandeze apetisante înainte de a fi transferat la hotel.

Variantă de meniu (care se poate schimba):

Salată

  • Salată marinată de creveți cu cocos ras.

Supă

  • Supă de pui acră și condimentată, cu flori de banane.

Felul principal

  • File prăjit de biban de mare, cu glazură de tamarin picant;
  • Mușchiuleț de vită la grătar, cocos tânăr în curry verde;
  • Legume în trei culori făcute la wok;
  • Orez lung făcut la aburi.

Desert

  • Panna Cotta de cocos cu sos de mango.

 

Vezi și alte experiențe din Chiang Mai

Experiențe de călătorie cu localnici

Cunoscătorii și pasionații de călătorii știu deja ce avantaje aduce oricărui sejur interacțiunea nestingherită cu localnicii. Iar dacă te alături acestora pentru activități și experiențe de vacanță, când te afli într-un travel mood de evadare sau de explorare, ai ocazia să te conectezi direct la stilul lor de viață.

Cunoaște localnicii, află-le obiceiurile și tradițiile, ascultă-le poveștile și observă-le comportamentul – nimic nu îți îmbogățește mai tare vacanța decât diferența culturală pe care o înțelegi și o respecți, odată ce știi care sunt asemănările și deosebirile dintre felul tău și al lor de a vedea lumea. Doar așa te întorci mai câștigat dintr-o călătorie.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.