Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie cu localnici Descoperă munții din nord, templele și tribul Meo într-un tur din Chiang Mai

Descoperă munții din nord, templele și tribul Meo într-un tur din Chiang Mai

23 Reviews

Chiang Mai / Thailanda

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 41

Scurtă descriere:

Experimentează frumusețea munților din nordul Thailandei în acest tur de o jumătate de zi, ce pornește din Chiang Mai și te poartă la templul Wat Doi Suthep și la satul tribului Meo. Admiră peisajele naturale în timp ce te relaxezi de-a lungul călătoriei pitorești pe drumurile șerpuitoare ce duc spre vârful Doi Suthep și fă o vizită tribului Meo, pentru a afla despre modul tradițional în care își duc viața oamenii de aici. Descoperă priveliștile răpitoare și autenticitatea vieții rurale în această călătorie informativă memorabilă.

Repere:

  • Aventurează-te în munții din Chiang Mai spre Parcul Național Doi Suthep;
  • Mergi la satul tribului Meo și descoperă modul de viață local;
  • Vizitează templul Wat Phra Thad Doi Suthep;
  • Alege o plecare în tur dimineața sau după-amiaza;
  • Ghid prietenos și informat;
  • Transferul dus-întors de la hotel, inclus.

La ce să te aștepți:

Acest tur de o jumătate de zi din Chiang Mai la templul Wat Doi Suthep și la tribul Meo oferă opțiunea unei plecări dimineața sau după-amiaza, pentru a răspunde preferințelor oricărui călător. Ghidul tău prietenos te întâlnește la hotelul tău din Chiang Mai și te conduce prin dealurile din nordul Thailandei spre munții Parcului Național Doi Suthep Pui. Relaxează-te în confortul oferit de autovehiculul dotat cu aer condiționat, în timp ce afli informații despre atracțiile și istoria locurilor din jur. Într-o zi senină, poți vedea priveliștile panoramice ale orașului de la Wat Phra Thad Doi Suthep – cel mai sfânt templu din nord.

De la templu, călătorești 18 kilometri cu ghidul tău în Parcul Național Doi Suthep Pui, unde vizitezi tribul Meo și descoperi modul tradițional în care este trăită viața aici, în timp ce faci un tur al satului, înainte de a te întoarce la hotelul tău din Chiang Mai, traversând peisajele pitorești ale dealurilor din nordul Thailandei.

 

Vezi și alte experiențe din Chiang Mai

Experiențe de călătorie cu localnici

Cunoscătorii și pasionații de călătorii știu deja ce avantaje aduce oricărui sejur interacțiunea nestingherită cu localnicii. Iar dacă te alături acestora pentru activități și experiențe de vacanță, când te afli într-un travel mood de evadare sau de explorare, ai ocazia să te conectezi direct la stilul lor de viață.

Cunoaște localnicii, află-le obiceiurile și tradițiile, ascultă-le poveștile și observă-le comportamentul – nimic nu îți îmbogățește mai tare vacanța decât diferența culturală pe care o înțelegi și o respecți, odată ce știi care sunt asemănările și deosebirile dintre felul tău și al lor de a vedea lumea. Doar așa te întorci mai câștigat dintr-o călătorie.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.