Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie cu localnici Bucură-te de o experiență spirituală la templele Wat Doi Suthep & Wat Umong și de un prânz thailandez

Bucură-te de o experiență spirituală la templele Wat Doi Suthep & Wat Umong și de un prânz thailandez

40 Reviews

Chiang Mai / Thailanda

Durată: 5 ore

Furnizor:

Viator

De la 41

Scurtă descriere:

Vezi pagodele de aur ale templului Wat Phra That Doi Suthep înainte de a se aglomera, după ce, dimineața devreme, îți manifești generozitatea față de călugării budiști locali. Cu un ghid privat alături, pătrunzi tainele vieții spirituale thailandeze din Chiang Mai și participi, de asemenea, și la o ceremonie personală de binecuvântare la templul Wat Umong. După imersiunea în practicile religioase budiste, bucură-te de o masă cu khao soy, adică tăieței gătiți în stilul sprecific regiunii de nord a Thailandei. Turul tău privat de cinci ore include transferul dus-întors de la hotel.

Repere:

  • Tur la templele din Chiang Mai alături de un grid privat, în care îți manifești generozitatea față de călugări;
  • Trezește-te devreme pentru a te alătura localnicilor care dăruiesc ofrandele de dimineață călugărilor;
  • Urcă treptele până în vârful muntelui Suthep, unde se află templele Doi Suthep, și admiră priveliștile superbe înainte de a se aglomera;
  • Vizitează mai puțin cunoscutul templu Wat Umong, pentru a primi, personal, o binecuvântare budistă;
  • Savurează aromele unice ale unei specialități culinare din nord, khao soy;
  • Transfer dus-întors de la hotel, cu un microbuz privat dotat cu aer condiționat, inclus.

La ce să te aștepți:

Întâlnește-ți ghidul privat dis-de-dimineață, odată cu preluarea ta de la hotelul din Chiang Mai, și călătorește cu un microbuz dotat cu aer condiționat spre muntele Suthep, unde te alături localnicilor budiști care își manifestă generozitatea față de călugări. Ghidul tău te ajută să umpli cu orez bolurile în care călugării primesc darurile, în timp ce își fac procesiunea zilnică.

Mergi din nou cu microbuzul spre Wat Phra That Doi Suthep, o mănăstire budistă unde urci cele 309 trepte ale scării Golden Naga (Naga de Aur). După ce ajungi în vârf, admiră pagodele de aur, apoi o replică magnifică a lui Buddha de Smarald, precum și panorama orașului Chiang Mai.

Următoarea destinație include o plimbare prin misterioasele tuneluri ce duc la templul Wat Umong, ce datează din secolul al XIV-lea. În timpul unei ceremonii private de binecuvântare cu călugării budiști rezidenți, lasă-te absorbit de sunetele ambientale ale incantațiilor, în mijlocul lumânărilor care ard și învăluit de mirosul de tămâie.

În cele din urmă, satisface-ți apetitul cu un preparat culinar thailandez specific regiunii de nord, care se numește khao soy, și care este făcut cu lapte de cocos, tăieței crocanți și o mulțime de condimente. După această masă savuroasă, ești transferat la hotelul tău din Chiang Mai.

Vezi și alte experiențe din Chiang Mai

Experiențe de călătorie cu localnici

Cunoscătorii și pasionații de călătorii știu deja ce avantaje aduce oricărui sejur interacțiunea nestingherită cu localnicii. Iar dacă te alături acestora pentru activități și experiențe de vacanță, când te afli într-un travel mood de evadare sau de explorare, ai ocazia să te conectezi direct la stilul lor de viață.

Cunoaște localnicii, află-le obiceiurile și tradițiile, ascultă-le poveștile și observă-le comportamentul – nimic nu îți îmbogățește mai tare vacanța decât diferența culturală pe care o înțelegi și o respecți, odată ce știi care sunt asemănările și deosebirile dintre felul tău și al lor de a vedea lumea. Doar așa te întorci mai câștigat dintr-o călătorie.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.