Acasa Travel Moods Relaxare Top 14 hoteluri pentru un sejur în Zanzibar, edenul Swahili

Travel Mood Relaxare

Top 14 hoteluri pentru un sejur în Zanzibar, edenul Swahili

Într-un sejur în Zanzibar admirația în fața naturii copleșitoare se întâlnește cu cea pentru resorturile și hotelurile care au transformat destinația într-una de excepție. Află care sunt cele mai bune hoteluri, în funcție de zona de pe insule în care îți petreci vacanța.

Zanzibar, cu plajele lui, cu pădurea tropicală, cu oamenii lui calzi și cu istoria atât de plină de mistere, pe care o descoperi mai cu seamă în Stone Town, partea veche a capitalei, ce a fost inclusă în patrimoniul UNESCO, este o destinație fabuloasă de vacanță, pentru multe motive, pe care ți le-am detaliat deja.

Când vrei să ajungi într-un sejur în Zanzibar, însă, e important să știi către ce parte a insulelor mergi, pentru că fluxul și refluxul din zona în care stai se va dovedi esențial în programarea activităților fiecărei zile.

În Nungwi Beach, în nord, se poate înota toată ziua în oceanul albastru, însă în Kendwa Beach, în nord-vest, și în Kiwengwa Beach, în nord-est, nu se poate înota la reflux.

Dacă ai ales Bwejuu Beach, în est, una dintre cele mai frumoase plaje ale lumii, ai parte și de ape liniștite, dar și de umbră naturală din belșug.

Asta în vreme ce la Kizimkazi, în sud, refluxul este puternic și nu prea se poate înota în ocean. Ține minte toate aceste lucruri când îți planifici călătoria, dar nu uita nici de politica de early booking foarte avantajoasă pe care o practică agențiile acreditate de operatorul german DERTOUR în România.

  

Unde stai în Nungwi Beach:

1. Royal Zanzibar 4*

Construit în clasica arhitectură Swahili, hotelul se află în apropierea unui sat pe care îl poți vizita și oferă camere cu spațiu extrem de generos. Romantic și discret, hotelul este o destinație perfectă și pentru îndrăgostiți sau pentru cei care își doresc o lună de miere exotică.

În resort găsești și cinci piscine (inclusiv una dintre cele mai mari infinity pools din țară), iar regimul este unul all inclusive.

Tarifele încep de la 99 euro/ persoană/ pe noapte, iar reducerile early booking îți pot aduce discount de până la 15%.

2. Diamonds la Gemma Dell’Est 5*

Într-o grădină tropicală găsești singurul hotel cu piscină lângă plajă, ceea ce e întotdeauna plăcut. Camerele Deluxe Seaview, regimul all inclusive, savorile pe care le încerci la restaurante, toate se află în competiție pentru a face din acest resort de 138 de camere, apartamente și vile, unul de un lux confortabil.

Și nu trebuie să ratezi Mvua African Rain SPA, o oază de calm și serenitate pentru corp și dedicată tuturor simțurilor. Răsfață-te și simte cum te relaxezi cu adevărat, în mâinile atente ale personalului.

Tarifele încep de la 124 euro/ noapte/ persoană, iar ofertele speciale early booking îți pot aduce reduceri de până la 15%.

3. Hideaway of Nungwi 5*

Acest hotel elegant a fost inaugurat în 2013 și este singurul din Zanzibar parte a lanțului Leading Hotels of the World. Resortul de lux are camere elegante, în stilul tradițional african, regim de masă demipensiune sau all inclusive, și este potrivit atât celor care vin într-o lună de miere, dar și familiilor cu copii.

Unul dintre secretele acestui hotel este zona exclusivistă, un rai privat în care ai propriul majordom, piscina proprie și chiar și plaja ta. Iar meniurile fabuloase ale celor două restaurante din Privileged Area vin la pachet.

Tarifele încep de la 93 euro/ noapte/ persoană, în regim demipensiune, și necesită un supliment de 23 de euro pentru all inclusive. Iar aici poți beneficia de oferte speciale 7=6 sau reduceri early booking de până la 15%.

Unde stai în Kendwa Beach (nord-vest):

1. Kilindi Zanzibar 5*

Resortul acesta foarte special primește doar adulți (de fapt, persoane de peste 16 ani) și are o arhitectură aparte, constând în cele 15 vile exclusiviste, fără geamuri, doar cu obloane, și cu baie în aer liber. Aici vii ca să trăiești intimitatea și liniștea absolută (TV găsești doar în lounge-ul hotelului), în schimb regimul all inclusive îți asigură majordom, ca să nu ai nici o grijă.

Grădina tropicală în care este situat hotelul, conceptul atât de inspirat (inițiat gândit de Benny Anderson, unul dintre membrii ABBA) și felul în care reunește el minimalismul scandinav cu un peisaj de neuitat îți vor face șederea aici incredibilă.

Tarifele încep de la 459 euro/ noapte/ persoană, și poți beneficia de oferte speciale 5=4 sau stai 8=6 sau  reducere early booking de până la 10%.

Unde stai în Kiwengwa Beach (nord-est):

1. Diamonds Mapenzi Beach Club 4*

Situat pe o plajă foarte frumoasă, hotelul are camere în stil tradițional african (21 cu vedere la grădină, 36 camere superioare și 30 de vile pe plajă) și este considerat un all inclusive de calitate, cu raport calitate preț optim și o mare diversitate culinară. Chiar și sporturile de apă sunt incluse, la fel și folosirea unui catamaran.

Cu prânzuri pe plajă, cine la piscină, acompaniate de muzică live, hotelul este unul care promite o ședere memorabilă, în cel mai deplin confort.

Tarifele încep de la 75 euro/ noapte/ persoană , în regim all inclusive, și poți beneficia de reduceri early booking de până la 15%.

 

2. Ocean Paradise Resort 4*

Cu o plajă foarte frumoasă și bungalow-uri în stil tradițional, cu acoperișuri makuti, Ocean Paradise Resort este o oază confortabilă, în care găsești și una dintre cele mai mari piscine din Zanzibar. Ai parte de o mulțime de activități aici, hotelul fiind dotat și cu un dive center PADI, dar și de o atmosferă romantică, ideală pentru cei care caută o destinație pentru o vacanță în doi.

Ocean Paradise Resort e genul de hotel unde raportul dintre calitate și preț este optim.

Tarifele încep de la 65 euro/ noapte/ persoană, în regim demipensiune, iar ofertele speciale îți pot aduce reduceri early booking de până la 10% sau pachete de tipul 7=5.

3. Dream of Zanzibar 5*

Elegantul resort ce face parte din lanțul Leading Hotels of the World are camere rafinate, decorate în stil african, și o mulțime de opțiuni de a-ți petrece timpul sau de a îți răsfăța papilele gustative. Fie că vrei să faci sporturi de apă, fie să te distrezi la o cină exotică, ce îmbină entertainment-ul și gastronomia arabe și africane, la Dream of Zanzibar vacanța ta va fi de cinci stele... sau mai mult.

Hotelul oferă regim de masă tip demipensiune sau all inclusive.

Tarifele încep de la 68 euro/ noapte/ persoană, în regim demipensiune (cu supliment de 18 euro pentru all inclusive), ofertele speciale îți pot asigura pachete 6=5, iar reducerile early booking sunt de până la 10%.

 

4. Neptune Pwani Resort & Spa 4*+

Complexul amenajat în stil tradițional african este găzduit de o grădină tropicală în care te poți adăposti de soare într-una dintre cele două piscine, și are camere deluxe garden sau Seaside, în clădiri bungalow, așezate pe terase.

Cu un raport excelent între calitate și preț, resortul are pachete în sistem all inclusive.

Tarifele încep de la 78 euro/ noapte/ persoană , dar ofertele speciale îți pot aduce pachete 6=5 iar reducerile de early booking sunt de până la 10%.

5. Bluebay Beach Resort & Spa 4*+

Resortul de lux, decorat cu accente Swahili (paturi foarte mari și mobilier din lemn masiv, sculptat manual), se află pe una dintre cele mai frumoase plaje din Zanzibar, într-o grădină tropicală cu peste o mie de palmieri, și are facilități excelente.

Cazarea este excelentă, mesele – savuroase, și te poți bucura oricând de Oasis Spa, sala de fitness sau mesele de biliard împărțite cu proprietatea vecină, Sultan Sands.

Tarifele încep de la 73 euro/ noapte/ persoană și poți beneficia de reduceri early booking de până la 29%.

6. Sultan Sands Island Resort 4*

Situat lângă Bluebay Beach Resort, hotelul se află pe plajele sclipitoare din Kiwengwa și decorul său îmbină arhitectura Swahili cu puternicele influențe arabe.

Relaxat și confortabil, resortul prezintă un raport optim între calitatea serviciilor și tarife.

Tarifele încep de la 69 euro/ noapte/ persoană, iar politica early booking îți aduce reduceri de până la 15 %.

7. Melia Zanzibar 5*

Hotelul deținut de lanțul spaniol celebru, preferat de turiștii din Europa, se află într-un complex de clădiri ce se întinde pe 40 de acri. Plaja este în apropiere, unde ajungi cu un golf cart sau cu un shuttle sau într-o plimbare de câteva minute, iar în fiecare seară divertismentul este asigurat de muzică live sau de spectacole cu dansatori Maasai.

În resortul all inclusive beneficiezi de cinci restaurante și patru baruri.

Tarifele încep de la 154 euro/ noapte/ persoană. În plus, ai parte de până la 15 % reducere early booking.

pin icon

Citește și alte articole despre Zanzibar

Unde stai în Bwejuu Beach (est):

1. Breezes Beach Club & Spa 4*+

Breezes, cu aerul său romantic, atenția la detalii și decorul natural spectaculos, este un loc numai bun pentru o vacanță în doi.

Complexul este realizat în stil tradițional african, cu bungalow-uri cu etaj, răspândite într-o grădină tropicală direct pe plajă. Aici găsești singurul centru de diving PADI 5* Gold Palm & National Geographic.

Tarifele încep de la 76 euro/ noapte/ persoană, în regim demipensiune. Poți beneficia și de oferte speciale 4=2, 7=6  sau de reduceri early booking de până la 10%.

2. Baraza Resort & Spa 5*

Lângă plaja Paje, pe drept cuvânt nominalizată printre cele mai frumoase din lume, resortul boutique este un hotel all inclusive de cinci stele care constă în doar 30 de vile, dar a cărui atmosferă o evocă pe cea din vremea sultanilor, cu un design cu influențe arabe, Swahili și indiene.

In plus, trebuie să știi că hotelul a fost votat cel mai bun hotel din Africa -conform TripAdvisor Traveler’s Choice Award 2016.

Tarifele încep de la 320 de euro/ noapte/ persoană. Poți profita de ofertele speciale 7=6 sau de reducerile early booking de până la 10%.

Unde stai în Kizimkazi (sud):

1. The Residence Zanzibar 5*+

Într-o grădină tropicală de 32 de hectare, lângă o plajă neatinsă ce se întinde pe mai bine de o milă, The Residence este un refugiu glamour, de un lux elegant.  Arhitectura este simplă și rafinată, cu influențe britanice și indiene, iar discreția este absolută. La fel și intimitatea.

Aici ai parte de biciclete gratuite ca să explorezi în voie, de butler service și multe alte servicii de lux.

Tarifele încep de la 247 euro/ noapte/ persoană, în regim demipensiune. Ofertele speciale sunt de 4=3 sau 8=6, iar reducerile early booking sunt de până la 10%.

Pachetele de cazare cu early booking, pe care le poți achiziționa de la agențiile acreditate DERTOUR în România sunt:

Pentru sejururile de iarnă primești 10% reducere dacă îți rezervi un sejur până la 30 octombrie pentru perioadele 1 noiembrie – 26 decembrie sau 7 ianuarie – 30 aprilie.

Iar pentru perioada de vară, oferta early booking vine odată cu achiziționarea unui sejur până la 30 aprilie pentru perioada 1 mai – 31 august.

In plus, zborul cu Fly Dubai este la un tarif de aproximativ 600 eur, ceea ce face ca, prețul plătit pentru un sejur în Zanzibar să fie mult mai accesibil comparativ cu alte destinații exotice.

Pentru mai multe detalii și oferte concrete de preț contactează agenția de travel Aerocenter, agenție acreditată de turoperatorul DERTOUR în România.

Citește și alte articole similare

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.