Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Mergi într-un tur artistic ghidat la muzeele Chagall și Matisse de pe Riviera Franceză, din Nisa

Mergi într-un tur artistic ghidat la muzeele Chagall și Matisse de pe Riviera Franceză, din Nisa

27 Reviews

Nisa / Franta

Durată: 4 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 85

Scurtă descriere:

Adâncește-te în istoria culturală a Rivierei Franceze într-un tur de artă ghidat, de o jumătate de zi, în Nisa. Urmează-ți ghidul cunoscător la muzeul Chagall din cartierul Cimiez din Nisa, pentru un tur, și apoi la coloratul muzeu Matisse de pe dealul Cimiez. Încheie-ți turul artistic cu o oprire la luxoasa Villa Ephrussi de Rothschild din orașul Saint-Jean-Cap-Ferrat.

Repere:

  • Tur la muzeele de artă de pe Riviera Franceză, din Nisa;
  • Vezi picturile biblice ale lui Marc Chagall din muzeul Chagall;
  • Fă un tur al muzeului Matisse și vezi lucrările popularului pictor francez Henri Matisse;
  • Călătorește de-a lungul drumului de coastă Middle Corniche, spre superba peninsulă Saint-Jean-Cap-Ferrat;
  • Explorează apartamentele și grădinile de la Villa Ephrussi de Rothschild.

La ce să te aștepți:

Peisajul frumos, clima plăcută și glorioasa lumină mediteraneeană au atras artiști pe Riviera Franceză de secole. Astăzi, asta înseamnă că sunt o mulțime de locuri în Nisa pentru iubitorii de artă, inclusiv muzee excelente și vile pline de artă.

Începe-ți acest tur de o jumătate de zi în Nisa cu preluarea de la hotelul tău central și călătorește spre cartierul Cimiez, la nord de orașul vechi. Acolo se află două muzee de artă, incluse în itinerariul turului tău în această zonă, dintre care primul este muzeul Chagall. Colecția muzeului include multe dintre lucrările lui Marc Chagall, dar probabil este cel mai bine cunoscut pentru colecție sa vastă de picturi referitoare la Vechiul Testament. Explorează muzeul Chagall cu un ghidaj audio.

Următoarea oprire este muzeul Matisse de pe dealul Cimiez, nu departe de muzeul Chagall. Via colecție din interiorul muzeului este la fel de colorată ca și impresionanta vilă roșie din secolul al XVII-lea care îl conține. Reflectează asupra felului în care culorile Coastei de Azur sunt surprinse în lucrările lui Henri Matisse pe măsură ce explorezi muzeul în mod independent.

După ce vizitezi aceste două muzee, urcă din nou în microbuz pentru călătoria spre orașul Saint-Jean-Cap-Ferrat de pe peninsulă, pentru o vizită la Villa Ephrussi de Rothschild. Această vilă luxoasă de la începutul secolului XX și grădinile care o înconjoară, ce se întind pe 17 acri, a fost cândva o locuință privată, iar vila este încă decorată cu mobilier antic și cu capodopere de artă. Admiră somptuoasa vilă în stil italian, înainte de a porni în turul său ghidat.

Vezi și alte experiențe din Nisa

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.