Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Explorează partea istorică a orașului Ho Chi Min și tunelurile subterane Cu Chi din timpul Războiului din Vietnam

Explorează partea istorică a orașului Ho Chi Min și tunelurile subterane Cu Chi din timpul Războiului din Vietnam

Ho Chi Minh / Vietnam

Durată: 24 ore

Furnizor:

Viator

De la 70

Scurtă descriere:

Bucură-te de partea istorică a orașului Ho Chi Minh (Ho Și Min) și vezi cum era viața în timpul Războiului din Vietnam, dintr-o perspectivă locală. Vezi alte atracții fascinante pe măsură ce explorezi orașul, de la marile temple budiste, la agitatele piețe stradale, pline de viață.

Repere:

  • Transfer dus-întors de la hotel, inclus;
  • Ghid privat, pentru o experiență mult mai personalizată.

La ce să te aștepți:

În această dimineață, după ce ești preluat, ești condus de ghidul tău în afara orașului, în regiunea rurală din Vietnamul de Sud, spre complexul de tuneluri subterane Cu Chi, construit de luptătorii locali în timpul conflictului din Indochina, ca bază strategică din care Frontul Național pentru Eliberarea Vietnamului de Sud (Viet Cong) putea derula operațiuni aproape de Saigon.

Odată ajuns, mergi pe lângă uriașele cratere făcute de bombe, descoperă intrările ascunse, vezi micile coșuri care împrăștiau fumul din bucătăriile subterane și chiar degustă câteva preparate culinare simple, pe care luptătorii locali le-ar fi consumat. Ajungi să înțelegi cum era viața în timpul Războiului din Vietnam.

După-amiaza, călătorești înapoi spre Ho Chi Minh. Aici ai ocazia să descoperi cum se desfășoară viața de zi cu zi pe străzi, de-a lungul cărora se află magazine, tarabe și vânzători cu marfa întinsă pe jos, și vizitezi, de asemenea, vibranta piață Ben Thanh – un loc fantastic pentru a-ți practica abilitățile de negociere.

Mai departe, continui spre War Remnants Museum (Muzeul de Război), care are o mulțime de imagini din războaie și care este dedicat jurnaliștilor și fotografilor străini și vietnamezi care au pierit în timpul conflictelor franceze și americane.

Te întorci în perioada războiului, cu ilustrații vii precum Palatul Reunificării și catedrala Notre Dame. Următoarea oprire este Oficiul Poștal Central, un alt exemplu excelent de arhitectură franceză, și care este cel mai mare oficiu poștal din Vietnam.

Revino în cel mai modern oraș din Vietnam, cu numeroasele sale mall-uri, cinematografe, discoteci și cu un număr impresionant de baruri, în timp ce ești transportat înapoi la hotelul tău, unde turul se încheie.

Vezi și alte experiențe din Ho Chi Minh

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.