Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie cu localnici Bucură-te de gastronomia vietnameză la o cină în casa unor localnici

Bucură-te de gastronomia vietnameză la o cină în casa unor localnici

14 Reviews

Ho Chi Minh / Vietnam

Durată: 2 ore

Furnizor:

With Locals

De la 15

Scurtă descriere:

Bucură-te de o cină vietnameză tipică, alături de o gazdă locală și de familia ei, și cunoaște mai bine cultura lor. De asemenea, poți învăța cum să gătești anumite preparate culinare, dacă ești interesat, trebuie doar să anunți. Ce este mai autentic decât asta?

Repere:

  • Cină;
  • Gastronomie vietnameză;
  • Un fel de mâncare;
  • Două băuturi (alcoolice) incluse.

La ce să te aștepți:

Bucură-te de mâncarea normală vietnameză, consumată zi de zi, alături de gazda ta și de familia ei!

Ești preluat din apropiere de locuința gazdei tale și condus în casa ei. Aici înveți cum să gătești mâncare vietnameză, cum ar fi orez, carne de porc sau pește și legume.

După cină, stai de vorbă, te bucuri de o cafea și împărtășiți povești. Familia gazdei tale este formată din părinții și din sora ei mai mică. Părinții nu pot vorbi limba engleză, dar sunt foarte prietenoși. Gazda și sora ei sunt vorbitoare de limba engleză, așa că pot comunica cu ușurință cu tine.

Alătură-te lor pentru o experiență locală autentică!

Vezi și alte experiențe din Ho Chi Minh

Experiențe de călătorie cu localnici

Cunoscătorii și pasionații de călătorii știu deja ce avantaje aduce oricărui sejur interacțiunea nestingherită cu localnicii. Iar dacă te alături acestora pentru activități și experiențe de vacanță, când te afli într-un travel mood de evadare sau de explorare, ai ocazia să te conectezi direct la stilul lor de viață.

Cunoaște localnicii, află-le obiceiurile și tradițiile, ascultă-le poveștile și observă-le comportamentul – nimic nu îți îmbogățește mai tare vacanța decât diferența culturală pe care o înțelegi și o respecți, odată ce știi care sunt asemănările și deosebirile dintre felul tău și al lor de a vedea lumea. Doar așa te întorci mai câștigat dintr-o călătorie.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.