Acasa Experiențe de călătorie Viața de noapte Învață dansurile populare grecești, distrează-te ca un grec și bucură-te de o cină tradițională în Atena

Învață dansurile populare grecești, distrează-te ca un grec și bucură-te de o cină tradițională în Atena

8 Reviews

Atena / Grecia

Durată: 5 ore

Furnizor:

Like a Local

De la 69

Scurtă descriere:

Alătură-te unei seri memorabile, plină de muzică grecească, de dansuri, de mâncare delicioasă și de multă distracție! Învață dansuri populare grecești și descoperă cum să te distrezi ca un grec: mănâncă, bea, râde și dansează toată seara! Experiența este adecvată tuturor categoriilor de vârstă.

Repere:

  • Învață dansurile tradiționale populare grecești într-o lecție privată de o oră și jumătate;
  • Sub aripa profesorilor de dans talentați și profesioniști, descoperă unul dintre fundamentele culturii grecești și înțelege ce înseamnă pentru localnici să danseze;
  • Bucură-te de o cină proaspătă, ce merge la inimă, într-un local tradițional din centrul Atenei;
  • Nu doar admiră atracțiile, ci adâncește-te cu totul în cultura grecească;
  • Petrece-ți seara cu dansuri, cu muzică plină de viață, cu mâncare bună și într-o companie călduroasă!

 

La ce să te aștepți:

Petrece o seară plină de muzică grecească, de dansuri, de mâncare excelentă și de distracție adevărată! Pune-ți pantofii de dans și învață unele dintre cele mai popolare și tradiționale dansuri folclorice grecești. Descoperă istoria acestor dansuri pe măsură ce-ți începi călătoria muzicală și prinzi ritmul, ghidat de unii dintre cei mai buni profesori de dans din Atena. Alătură-te cercului de dans, prinde-te de mâna vecinului tău și urmează pașii dansurilor populare grecești, cum ar fi kalamatianos, syrtos și, desigur, faimosul sirtaki.

 

La cină este timpul să te distrezi în felul în care o fac grecii. Bucurându-te de priveliștea uimitoare a Acropolei iluminate, ai ocazia să experimentezi un festin original grecesc, sau un glendi (festival grecesc de muzică, dansuri și mâncare). Distrează-te ca un localnic și bucură-te de o cină delicioasă, de un vin foarte aromat și de muzică live într-un loc cu adevărat primitor, în care trăiești o experiență călduroasă! Așa că, ești gata să petreci ca un grec?

 

Vezi și alte experiențe din Atena

Viața de noapte

Turiștii obișnuiți au tendința de a-și epuiza resursele de energie în activitățile de zi, atunci când merg în vacanță, încercând să vadă totul și să afle totul despre destinația în care se află. Dar dacă te numeri printre cei care vor să experimenteze dincolo de clasicele activități cotidiene și care găsesc entuziasm în ideea unei petreceri de noapte care ține până în zori (mai ales dacă te afli într-un travel mood activ sau într-un travel mood de evadare), alege acele experiențe care îți arată viața de noapte a orașului. Noaptea, ai parte de un cu totul alt loc, cu o atmosferă diferită, chiar cu oameni diferiți. Petrece și nu uita că aceasta este o modalitate excelentă de a evada din cotidian.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.