Acasa Experiențe de călătorie Viața de noapte Cinează într-o veche tavernă din Atena și bucură-te de un spectacol de dansuri populare grecești

Cinează într-o veche tavernă din Atena și bucură-te de un spectacol de dansuri populare grecești

7 Reviews

Atena / Grecia

Durată: 3 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 94

Scurtă descriere:

Bucură-te de o seară cu dansuri grecești și cu mâncare locală delicioasă în inima istoricului cartier Plaka. Savurează delicatese mediteraneene excelente în una dintre cele mai vechi taverne ale orașului și admiră dansatorii acrobați în timpul spectacolului.

Repere:

  • Bucură-te de o seară distractivă, plină de muzică și de dansuri tradiționale grecești;
  • Degustă delicioasele preparate din gastronomia mediteraneeană;
  • Cinează în una dintre cele mai vechi taverne grecești ale orașului.

La ce să te aștepți:

Cultura tradițională grecească, mâncarea rafinată și divertismentul descătușat fac parte din meniul tavernei istorice Kalokerinos, pentru o noapte care nu trebuie ratată. Bucură-te de o seară spectaculoasă de dansuri grecești în cartierul Plaka, de vin și de preparate culinare mediteraneene delicioase, fără să-ți lipsească distracția.

 

Ia loc la masă într-unul dintre cele mai vechi restaurante din Atena, situat în inima istoricului cartier Plaka, la o aruncătură de băț de Acropolă. Ești răsplătit cu mișcările acrobatice ale dansurilor folclorice și cu sunetele amețitoare ale muzicii tradiționale grecești, care te ridică în picioare imediat.

 

Bucură-te de spectacol în timp ce savurezi trei feluri rafinate de mâncare și vin din gastronomia grecească. Această seară memorabilă, cu cină și dansuri, include transferul dus-întors de la hotelul tău.

Vezi și alte experiențe din Atena

Viața de noapte

Turiștii obișnuiți au tendința de a-și epuiza resursele de energie în activitățile de zi, atunci când merg în vacanță, încercând să vadă totul și să afle totul despre destinația în care se află. Dar dacă te numeri printre cei care vor să experimenteze dincolo de clasicele activități cotidiene și care găsesc entuziasm în ideea unei petreceri de noapte care ține până în zori (mai ales dacă te afli într-un travel mood activ sau într-un travel mood de evadare), alege acele experiențe care îți arată viața de noapte a orașului. Noaptea, ai parte de un cu totul alt loc, cu o atmosferă diferită, chiar cu oameni diferiți. Petrece și nu uita că aceasta este o modalitate excelentă de a evada din cotidian.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.