Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Vezi atracțiile de top ale Atenei, frumos luminate în noapte, într-un tur inedit, cu un Segway

Vezi atracțiile de top ale Atenei, frumos luminate în noapte, într-un tur inedit, cu un Segway

27 Reviews

Atena / Grecia

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

De la 89

Scurtă descriere:

Admiră monumentele uimitoare și străzile frumos luminate ale Atenei noaptea, în acest tur de seară, de trei ore, cu un Segway. Pe un Segway electric, hoinărește prin strălucitoarele cartiere Plaka și Monastiraki, în timp ce ghidul îți spune istorioare amuzante. Vezi Biblioteca lui Hadrian, inundată de lumină, și Agora. Admiră priveliștile orașului sclipitor de pe pantele Acopolei iluminate și bucură-te de o băutură la un bar prietenos. În cele din urmă, mergi la atracțiile de top ale Atenei, cum ar fi Templul lui Zeus și stadionul Panathinaikos. Turul este limitat la maximum 12 persoane, pentru a o atmosferă mult mai personalizată.

Repere:

  • Tur de seară de trei ore în Atena, cu un Segway, alături de un ghid local expert;
  • Explorează seara Acropola din Atena, inclusă în patrimoniul mondial UNESCO;
  • Treci prin cartierele vibrante de la poalele Acropolei, cum ar fi Plaka și Thiseio;
  • Vezi monumentele iluminate, ca Templul lui Hefaistos din Agora antică;
  • Descoperă centrul Atenei noaptea și vezi Templul lui Zeus și stadionul Panathinaikos;
  • Tur în grup mic, de maximum 12 persoane, ce asigură atenție personalizată din partea ghidului

La ce să te aștepți:

Vino la locul de întâlnire pentru a porni în turul tău de trei ore, când se lasă seara peste oraș. Cu mulțimile de turiști și căldura după-amiezii împrăștiate, seara este timpul ideal pentru a explora Atena, mai ales că marchează momentul când monumentele orașului prind viață sub strălucirea luminilor.

 

Întâlnește-ți ghidul, pune-ți casca, primește un scurt instructaj de siguranță și fă o sesiune de acomodare, pentru a te familiariza cu Segway-ul electric, pe două roți, care se autobalansează. Apoi, odată ce ești gata, pornește împreună cu ghidul tău și cu micul grup, pentru a explora frumoasele străzi de sub Acropolă, antica citadelă inclusă în patrimoniul mondial UNESCO, ce privește de sus orașul.

 

Plimbă-te prin Plaka, Orașul Vechi al Atenei, pe măsură ce luminile tavernelor și barurilor sale se aprind pentru seară. Apoi alunecă spre cartierul Monastiraki, la ruinele Bibliotecii lui Hadrian. Fă poze cu acest complex vechi în timp ce afli de ce împăratul roman Hadrian l-a construit în anul 132 era noastră.

 

Îndreaptă-te spre Agora, locul vechiului centru civic și al pieței antice din Atena. Admiră ruinele iluminate ale coloanelor, statuilor și sanctuarelor, inclusiv Templul lui Hefaistos. Apoi întoarce-te spre Muzeul Acropole, unde sunt păstrate multe antichități ale Atenei, și plimbă-te pe versanții Acropolei.

 

Oprește-te la Dealul lui Marte (Areopagul din Atena), pentru a vedea priveliștile uimitoare ale orașului, și, după o pauză pentru o băutură (pe propria cheltuială) la un bar plin de viață, încheie-ți explorarea cu un tur de o oră la atracțiile de top ale orașului, toate învăluite în lumini splendide.

 

Vezi Templul lui Zeus, vechea clădire a parlamentului, universitatea și alte clădiri. Continuă spre stadionul Panathinaikos, o arenă din marmură care a găzduit primele Jocuri Olimpice moderne, din anul 1896.

 

Admiră stadionul cu o capacitate de 60.000 de locuri și apoi întoarce-te cu Segway-ul la locul inițial de plecare, unde turul tău ia sfârșit.

 

Vezi și alte experiențe din Atena

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.