Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Mergi într-un tur pe bicicletă în Atena, care te poartă de la poalele Acropolei, spre mare

Mergi într-un tur pe bicicletă în Atena, care te poartă de la poalele Acropolei, spre mare

12 Reviews

Atena / Grecia

Durată: 3 ore

Furnizor:

With Locals

De la 22

Scurtă descriere:

Pregătește-te să pedalezi pe străzile Atenei ce duc spre mare. Descoperă, alături de un localnic, traseele ascunse, ce oferă o imagine surprinzătoare și diferită a orașului. Trăiește experiența unui tur fantastic și explorează comorile ascunse.

Repere:

  • Alege-ți bicicleta preferată;
  • Pedalează pe traseele pentru biciclete de la poalele Acropolei;
  • Bucură-te de priveliștile frumoase ale litoralului;
  • Explorează comori ascunse;
  • Află povești locale pe drum;
  • Tur 100% personalizat.

 

La ce să te aștepți:

Urcă pe bicicletă și alătură-te unui localnic într-un tur unic. Lasă în urmă agitația Atenei și croiește-ți drum spre litoralul perfect pentru relaxare.

 

Îți întâlnești ghidul în Thiseio, unde poți alege bicicleta perfectă pentru această călătorie. Mergi pe traseele pentru biciclete de sub Acropole până ajungi la mare. Apoi îți continui drumul spre Centrul Cultural al Fundației Niarchos, din Faliro, unde îi poți admira arhitectura impresionantă.

 

La sfârșitul turului, ai experimentat combinația perfectă între o plimbare cu bicicleta în centrul orașului și una la mare, într-o singură cursă.

 

Simte-te liber să-i spui ghidului tău dorințele tale, pentru a personaliza turul astfel încât să corespundă preferințelor tale. Trebuie să știi că îi face o deosebită plăcere să-ți arate orașul său drag.

Vezi și alte experiențe din Atena

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.