Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Bucură-te de o croazieră cu un catamaran de lux, de-a lungul Rivierei ateniene & savurează o masă tradițională grecească

Bucură-te de o croazieră cu un catamaran de lux, de-a lungul Rivierei ateniene & savurează o masă tradițională grecească

58 Reviews

Atena / Grecia

Durată: 5 ore

Furnizor:

Viator

De la 150

Scurtă descriere:

Soarbe din priviri frumoasele priveliști ale mării și ale Rivierei ateniene de la bordul unui catamaran, într-o croazieră de cinci ore. În timp ce echipajul și skipper-ul experimentat își fac treaba, relaxează-te și delectează-te în razele soarelui. Urcă în ambarcațiunea de lux, soarbe o băutură de bun venit și bucură-te de briza caldă în timp ce navighezi de-a lungul coastei pitorești. Oprește-te pentru sesiuni de înot sau de snorkeling, răcorește-te cu băuturi nelimitate și savurează o masă grecească delicioasă, ce include preparate la grătar, servite de membrii echipajului. Alege o croazieră dimineața sau la apus, când faci rezervarea.

Repere:

  • Croazieră de cinci ore cu un catamaran de lux de-a lungul Rivierei ateniene;
  • Relaxează-te și bucură-te de priveliști, de soare și de briza mării în timp ce navighezi de-a lungul coastelor Atenei;
  • Fă două sau trei opriri pentru a înota sau a face snorkeling în apele cristaline;
  • Savurează o masă tradițională grecească și un grătar preparat de membrii echipajului prietenos;
  • Potolește-ți setea cu băuturi nelimitate, cum ar fi bere, vin și sucuri;
  • Alege să mergi în croazieră dimineața, bucurându-te de prânz, sau la apus, când servești cina;
  • Transfer dus-întors de la hotel, inclus.

La ce să te aștepți:

Profită de ocazia de a vedea o altă latură a Atenei și bucură-te de mare și de soare în timpul unei croazieră relaxante cu un catamaran de lux. Tot ceea ce ai de făcut este să rezervi croaziera, și pentru restul nu trebuie să-ți mai faci nici o grijă. Ești preluat de la hotel de un șofer, care te aduce la punctul de plecare din Agios Kosmas – Olympic Sailing Marina. Ești întâmpinat la bord cu o băutură de bun venit, în timp ce skipperul experimentat îți face un tur al ambarcațiunii și îți acordă un scurt instructaj de siguranță.

 

Excursia ta este pe cale să înceapă. Relaxează-te pe punte și simte căldura soarelui și briza blândă care te răcorește. Bucură-te de o răcoritoare, bere sau vin grecesc și admiră priveliștile magnifice ale Rivierei ateniene și ale apelor albastre și cristaline. Și așa ajungi să faci prima oprire, exact la timp, când ai simțit cum se înfiripă în tine dorința de a face o baie în marea albastră. Echipajul îți pune la dispoziție prosoape curate și te lasă să trăiești din plin momentul. Din nou la bord, navighezi spre următorul punct, unde poți folosi un echipament de snorkeling, oferit de echipaj, pentru a explora adâncurile mării.

 

Și chiar în momentul în care te întrebai de ce altceva ai mai putea avea parte, mirosul legumelor proaspete făcute la grătar îți îmbie simțurile și cu siguranță te conduc direct la masă, unde ai parte de o nouă ocazie pentru a te bucura de gustul Greciei. Pregătește-te să guști arome divine! Masa constă dintr-un grătar delicios, cu o varietate de aperitive aromate, cum ar fi salată proaspătă grecească, legume coapte, creveți saganaki, sosuri și multe altele, și toate acestea în timp ce admiri marea și peisajul uimitor. Pauza ta continuă pentru alte 30 de minute, pentru a te relaxa și a te bucura de priveliști înainte de plecare.

 

În timpul călătoriei de întoarcere savurează fiecare moment, în timp ce o ceață încântătoare te învăluie. Croaziera se încheie și șoferul te așteaptă pentru a te duce înapoi la hotel.

Vezi și alte experiențe din Atena

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.