Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Mergi într-un tur gastronomic alături de un jurnalist culinar local și descoperă gustul Atenei

Mergi într-un tur gastronomic alături de un jurnalist culinar local și descoperă gustul Atenei

122 Reviews

Atena / Grecia

Durată: 2 ore30 minute

Furnizor:

With Locals

De la 45

Scurtă descriere:

Bucură-te de gustul culturii gastronomice locale ghidat de un jurnalist culinar, care cunoaște cele mai bune produse din piețe. Ai parte de gustul Atenei, de povești și de un timp minunat. Sunt incluse mici degustări, în inima pieței!

Repere:

  • Vizitează cele mai populare cartiere ale orașului, din punct de vedere al gastronomiei;
  • Plimbă-te prin cele mai vechi piețe cu mâncare ale orașului;
  • Degustă deliciosul covrig cu susan koulouri;
  • Descoperă gustul culturii grecești:
  • Află despre ingredientele grecești tipice;
  • Bucură-te de o priveliște superbă.

La ce să te aștepți:

Lucrând ca jurnalist culinar de peste 10 ani, ghidul tău local a descoperit fiecare produs care a apărut în piețe, l-a gustat și a decis dacă este suficient de bun pentru a-l prezenta. Rezultatele acestei experiențe constau într-o cunoaștere solidă a pieței de mâncare grecești și într-o dragoste adâncă pentru preparatele culinare grecești.

 

Din moment ce ghidul tău este dornic să-ți împărtășească experiența acumulată de-a lungul anilor, urmează-l într-un tur la magazinele cu mâncare unde localnicii își fac cumpărăturile zilnice și încearcă delicatesele care ți se oferă.

 

Gustă delicioșii koulouri (covrigei cu susan), pe care îi combini cu câteva degustări de ulei de măsline și cu mici bucăți de brânză. Descoperă prospețimea ingredientelor și bucură-te de fiecare preparat.

 

Pe drum, ai de asemenea ocazia să vezi câteva comori ascunse ale orașului și să-ți faci o mică idee despre viața locală.

 

Rezervă experiența și lasă ghidul local să-ți dezvăluie adevăratul gust al Greciei!

Vezi și alte experiențe din Atena

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.