Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Învață să gătești grecește, cu produse organice, într-o lecție ținută în locuința unui localnic din Atena

Învață să gătești grecește, cu produse organice, într-o lecție ținută în locuința unui localnic din Atena

150 Reviews

Atena / Grecia

Durată: 3 ore

Furnizor:

With Locals

De la 50

Scurtă descriere:

Învață cum să gătești preparate tradiționale grecești de la un chef local în timpul unui workshop culinar privat. Vizitează mici magazine locale, ia ingredientele de care ai nevoie și bucură-te de experiența de gătit.

Repere:

  • Bucură-te de plăcerea de a vizita mici magazine locale și gătește cu ingrediente proaspete;
  • Învață cum să prepari preparate grecești sănătoase;
  • Savurează cina delicioasă, cu trei feluri de mâncare;
  • Ești servit cu bere, vin și băuturi locale;
  • Ai parte de băuturi (alcoolice) nelimitate.

La ce să te aștepți:

Bucură-te de o lecție de gătit grecește! Gazda ta gătește de foarte mulți ani și îi este drag să împărtășească din pasiunea ei pentru mâncare și să-ți ofere preparate sănătoase.

Mai întâi, selectezi o rețetă din lista cu rețete originale tradiționale grecești. Faci împreună cu gazda o listă de cumpărături și așa începe experiența ta. Ești condus la mici magazine locale, de unde iei ingredientele proaspete de care ai nevoie în timpul lecției de gătit.

După ce termini de făcut cumpărăturile, te întorci la locuința gazdei tale și îți începi cursul. Înveți să pregătești fiecare preparat culinar și afli ponturi despre gastronomia grecească.

La sfârșitul lecției de gătit, te bucuri de fructele muncii tale, alături de băuturi locale. Ai destul timp să faceți conversație și să împărtășiți povești interesante. Poți pune orice întrebare dorești despre cultura grecească și primești o mulțime de recomandări.

Dacă ai orice fel de restricție legată de dietă, dă de știre gazdei tale. Meniul poate fi personalizat, pentru a corespunde preferințelor tale.

 

Vezi și alte experiențe din Atena

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.