Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Vizitează celebrul sit arheologic din Delphi, într-o excursie memorabilă din Atena

Vizitează celebrul sit arheologic din Delphi, într-o excursie memorabilă din Atena

947 Reviews

Atena / Grecia

Durată: 10 ore

Furnizor:

Viator

De la 87

Scurtă descriere:

Vizitează Delphi – unul dintre cele mai importante situri arheologice din istoria greacă – în această excursie de o zi din Atena. Călătorește cu un ghid expert și explorează orașul inclus în patrimoniul mondial UNESCO, casă a Templului lui Apollo, și vezi Muzeul Arheologic din Delphi. Află totul despre istoria și mitologia greacă în timp ce admiri monumentele fascinante și vizitează frumosul oraș Arachova, în timpul călătoriei de întoarcere spre Atena.

Repere:

  • Tur cuprinzător, cu autobuzul/autocarul;
  • Transferul dus-întors de la hotel este inclus;
  • Bucură-te de o zi departe de agitația orașului;
  • Toate taxele de intrare sunt acoperite.

La ce să te aștepți:

Grecia Antică se referă la civilizația care a existat între secoul al VIII-lea î.e.n. și anul 600 e.n., iar Delphi reprezenta centrul său. Construit în locul în care se presupune că s-au ciocnit vulturii lui Zeus, atunci când au fost eliberați de pe marginile opuse ale pământului, orașul antic este plin de monumente interesante ce aparțin acestei perioade fascinante a istoriei. 

 

După ce te întâlnești cu ghidul tău în Atena, află poveștile despre vechii greci și despre viețile lor în Delphi în timp ce călătorești spre oraș cu un autocar dotat cu aer condiționat. Treci de orașele Levadia și Arachova – ambele faimoase pentru fabricarea covoarelor puternic colorate – și ajungi la Delphi în jurul prânzului.

 

Te oprești prima dată pentru a face un tur al sitului arheologic din Delphi – inclus în patrimoniul mondial UNESCO și cu siguranță locul cu cele mai importante săpături arheologice din Europa. Pe măsură ce te plimbi printre ruinele evocatoare împreună cu ghidul tău, vezi monumente faimoase, cum ar fi Templul lui Apollo.

 

Intră în Muzeul Arheologic din Delphi și explorează această veritabilă comoară în ritmul tău. Casă pentru nenumărate artefacte și relicve interesante, muzeul este compus din 15 camere amenajate în ordine cronologică, începând cu secolul al XV-lea î.e.n. și până în secolul al IV-lea e.n. Nu rata statuia de bronz a conducătorului unui car de luptă descoperită în Delphi (Charioteer of Delphi sau Heniokhos), și nici Sfinxul din Naxos.

 

După ce iei prânzul în Delphi (pe propria cheltuială), te întorci la Atena, oprindu-te în Arachova pe drum, pentru o scurtă vizită sau pentru o cafea (pe propria cheltuială).

Vezi și alte experiențe din Atena

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.