Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Vizitează, într-o croazieră de o zi din Atena, insulele saronice Hydra, Poros și Egina,

Vizitează, într-o croazieră de o zi din Atena, insulele saronice Hydra, Poros și Egina,

1010 Reviews

Atena / Grecia

Durată: 11 ore

Furnizor:

Viator

De la 104

Scurtă descriere:

Vizitează trei insule grecești superbe într-o croazieră de o zi din Atena! Ajungând la insulele saronice Hydra, Poros și Aegina, acest tur independent include un prânz grecesc delicios și transferurile cu ambarcațiunea. Admiră, fă cumpărături sau mergi în excursii interesante, cum ar fi cea de la Templul lui Aphaia (pe propria cheltuială), în această excursie obligatorie din Atena. Fă un upgrade pentru a te bucura de o experiență VIP, ce-ți oferă acces în zona VIP, și în care ai parte de degustări, evitând coada de la bufet în timpul prânzului.

Repere:

  • Croazieră de o zi în insulele saronice: Insula Hydra, Insula Poros, Insula Aegina
  • Toate taxele sunt incluse;
  • Transfer dus-întors de la hotel, gratuit;
  • Călătorește cu o ambarcațiune și vezi atracțiile în timp ce plutești pe apă;
  • Prânzul este inclus.

La ce să te aștepți:

Întâlnește-ți ghidul într-o zonă centrală din Atena și îndreaptă-te spre portul Piraeus cu un autocar de lux, dotat cu aer condiționat. Aici ridici pânzele, pentru a porni spre Insula Poros, care se află la aproximativ două ore depărtare, timp în care ghidul îți oferă informații despre insule.

 

Când ajungi în Insula Poros, cea mai mică dintre cele trei insule, ai la dispoziție timp liber, aproximativ o oră, pentru a te plimba pe această insulă îndrăgită. Vizitează Trinzia, șantierul naval rusesc din Insula Poros, și află despre cooperarea Greciei cu armata rusă în secolele al XVIII-lea și al XIX-lea. Altfel, hoinărește prin pădurea de lămâi (Lemonodassos) și descoperă mici mori de vânt și cascade, pe măsură ce mergi prin zona dens împădurită cu lămâi și portocali.

 

Înapoi la vas, bucură-te de prima parte a unui prânz tip bufet, în timp ce stai confortabil în lounge și admiri vederile cu Marea Mediterană, timp de apoximativ o oră, cât durează drumul spre Insula Hydra. Intră în portul Hydra, cu forma sa de amfiteatru, care a servit cândva ca adăpost sigur pentru pirații din Saronic. Învecinându-se cu Insula Spetses, Insula Hydra este cel mai bine cunoscută pentru mica sa capitală colorată, plină de alei liniștite și înguste, de case roșii și fermecătoare și de vile care au stat martore unei lungi și turbulente istorii. Ghidul tău îți indică cele mai bune magazine și cafenele și te lasă apoi să explorezi în mod independent, timp de o oră.

 

Când te întorci la bordul vasului, te așteaptă a doua parte a prânzului. După ce ai mâncat, relaxează-te pe puntea ambarcațiunii și bucură-te de briza caldă, pe măsură ce navighezi spre următoarea oprire, Insula Egina. La sosire, fie te poți alătura unui tur de vizitare la templul zeiței Aphaia (pe propria cheltuială), fie te poți plimba prin orașul principal, în ritmul tău. Cunoscută, de asemenea, ca Portul Aegina, Insula Aegina este una aglomerată, cu catamarane și delfini zburători ce împânzesc portul. Admiră priveliștile sau relaxează-te într-una dintre cafenelele și barurile populare ale orașului.

 

Călătoria de întoarcere în Portul Piraeus durează aproximativ o oră și jumătate. Bucură-te de spectacolul cu cântăreți și dansatori, care te distrează și animă până în momentul în care vasul acostează în Atena. Apoi ești transferat în centrul Atenei, unde turul tău se încheie.

 

Experiența unei croaziere VIP

 

Fă un upgrade pentru a te bucura de plăceri speciale și pentru a te răsfăța în lounge-ul VIP. Începe cu un transfer de la hotel în port, bucură-te de un check-in privat și relaxează-te în lounge-ul VIP. Savurează prânzul tip bufet servit într-o cameră separată. Zona VIP este dotată cu Wi-Fi, iar pe puntea a doua te așteaptă un magazin de bunuri de lux, fără taxe. Vara, ești fermecat de puntea însorită și de zona în aer liber spațioasă, cu locuri confortabile pentru relaxare și cu bar.

 

Vezi și alte experiențe din Atena

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.